(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijä Korpilahdelle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme Korpilahden Nesteelle iloista, reipasta ja oma-aloitteista, itsenäiseenkin työskentelyyn pystyvää

KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäviisi kuuluu Scan-pikaruoan valmistus sekä asiakaspalvelu.
Odotamme sinulta
Odotamme hakijalta aikaisempaa työkokemusta keittiötyöntekijän tehtävistä. Ravintola-alan koulutus, aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja kassatyöskentelystä katsotaan ehdottomasti eduksesi.
Muut tiedot
Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työtä voi tehdä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, työvuorot sijoittuvat ma-su aukioloaikojen mukaisesti välille 6-21.30 ja työajat ovat joustavasti sovittavissa. Palkkaus Kaupan TES/huoltamo.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus nettisivuillamme osoitteessa www.vmp.fi ja merkitsemällä tämä paikka kiinnostavaksi osoitteessa tai lähetä hakemuksesi ja CV:si meille otsikolla ”Keittiötyöntekijä” osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.
Kesto
Yli 6kk
Lisätietoja
Amira Omran, jyvaskyla@vmp.fi, 040 307 5140
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.07.2019 mennessä.