Keittiötyöntekijä, Kajaani
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018
Reippaille tekijöille töitä tarjolla eri henkilöstöravintoloiden keittiöissä!

Työaikasi henkilöstöravintoloissa ajoittuu ma-pe ja kiireiseen lounasaikaan. Työtä on tarjolla myös viikonloppuisin. Työpäivän pituus vaihtelee 4-8 tunnin välillä.
Toimipaikat saattavat vaihdella eri viikonpäivinä.
Aloitukset mahdollisimman pian ja voit työskennellä joustavasti tilanteesi mukaan.


Edellytämme sinulta

- ripeyttä ja oma-aloitteisuutta
- hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta töiden alkaessa
- valmiutta kulkemaan eri kaupungin osissa töissä
- hyvää suomenkielen taitoa
- aikaisempi työkokemus keittiötehtävistä katsotaan eduksi


Tarjoamme sinulle

- mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta
- hyvän perehdytyksen
- päästä kehittymään jatkossa myös haastavampiin tehtäviin
- mukavat työkaverit
- Staffpointin henkilöstöedut


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi
ja täytä hakemus huolellisesti, liitä CV
sekä suosittelijasi yhteystietoineen hakemukseesi.

Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin,
mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Heli Pirttijärvi
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy, Rovakatu 26 A 15 B, 96200 ROVANIEMI
020 7206 676, vaihde 030 0472 000
heli.pirttijarvi@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1119910
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kajaani