(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijä huoltoasemalle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020
Toimenkuva
Haemme Helsingintien Teboilille Saloon huoltoaseman keittiötyöntekijää. Työtehtäviin kuuluu mm. pizzojen, hampurilais- ja muiden ruoka-annosten teko, sekä tarvittaessa myös kassatyöskentelyä ja asiakkaiden palvelua. Työtunteja viikkoon tulee aluksi 20-30h. Kesän lähestyessä saattaa tulla enemmänkin. Työvuorot painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.
Odotamme sinulta
Tässä työssä menestymiseen vaaditaan aiempaa kokemusta keittiötöistä tai muuten olet intohimoinen ruoan laittaja. Olet työhön tarttuva, iloinen ja reipas asiakaspalvelija, joka tarvittaessa ottaa myös siivousmopin käteensä.
Koulutus ja työkokemus
Alan koulutus ei ole pakollinen, tärkeintä on että omaat ruoanlaitto- sekä keittiötaidot ja sinulta löytyy reipasta asennetta työhön. Valittava työntekijä perehdytetään tehtävään. Hygieniapassi on välttämätön.
Muut tiedot
Aloitamme haastattelut jo haun aikana, ja täytämme paikan heti sopivan löydyttyä. Joten jos kiinnostuit paikasta, toimi nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä Eezy VMP:n sähköinen työnhakulomake osoitteessa www.vmp.fi. Liitä siihen CV:si ja merkitse kiinnostavaksi paikka. Mikäli sinulta löytyy jo hakemus meiltä, niin päivitäthän tietosi/CV:si ajan tasalle ja hae paikkaa.
Kesto
arviolta 31.8.2020 asti, mahdollisesti pidempäänkin
Lisätietoja
Henna Hietanen, henna.hietanen@eezy.fi, 0408022923
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.03.2020 mennessä.