Keittiötyöntekijä, Compass Group, Seinäjoki
Go On Seinäjoki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2021

Haemme asiakkaallemme Compass Groupille KEITTIÖTYÖNTEKIJÖITÄ Seinäjoki Areenalle suureen tapahtumaan.

Etsimme työntekijöitä monenlaisiin keittiön työtehtäviin. Voit olla joko Gordon Ramsay tai vasta-aloittava. Työroolisi rakentuu ammatillisen osaamisesi mukaan. Työnimikkeesi voi olla kokki, keittiöapulainen tai astiahuoltaja.

Ajankohta on 14.8 - 15.8.2021. Työaikasi on noin klo 8–20.

Palkkaus työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go On Seinäjoen ja työntekijän välille.

Hakijalta edellytämme kykyä työskennellä järjestelmällisesti ja iloisella palveluasenteella kiireenkin keskellä, joustavuutta, positiivisuutta ja oma-aloitteisuutta. Sekä nuhteetonta taustaa.

Palkan lisäksi tarjoamme kiinnostavan ja vaihtelevan työtehtävän sekä mielenkiintoisen kokemuksen.

Mikäli kiinnostuit, laitahan hakemusta tulemaan! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, puh. 0400 182 668 / anita.koskinen@go-on.fi 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot