(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijä Baba Foodsille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Kotimainen perheyritys Baba Foods Oy valmistaa Helsingin Konalassa käsityönä Välimeren kasvisruokia, joita oletkin voinut bongata esimerkiksi lähikaupassasi. Yritys on hiljattain täyttänyt 5 vuotta ja kasvu jatkuu edelleen. Täten Baban iloinen keittiöjengi etsii tiimiinsä uutta ahkeraa ja positiivista työntekijää!

Haemme Baba Foodsille täysituntista keittiötyöntekijää tuotantokeittiöön. Työ alkaisi täysillä tunneilla (37,5h/vko) helmikuussa 2020. Tätä ennen työ olisi osa-aikaista (3-4 vuoroa viikossa), jonka aikana työntekijä perehdytetään työnkuvaan täysin. Työsopimus on 6 kuukautta WorkPowerin kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme omille kirjoille.

Työnkuvaus:

Tuotantokeittiössä tapahtuvaa avustavaa työtä koskien valmistettavia Välimeren keittiön tuotteita. Työ pitää sisällään mm. hummuksen valmistamista, falafel-massan valmistamista ja falafelin paistamista. Työ on todella fyysistä, sillä työnkuvaan liittyy olennaisesti hummus- ja falafelpakkien nostaminen ja siirtäminen. Pakit painavat 10-25kg per kappale ja nostamista tapahtuu useamman kerran kokonaisen työpäivän aikana. Erityisen tärkeää tässä työssä on siis reipas asenne sekä hyvä fyysinen kunto!

Työt sijoittuvat n. klo 10-18 välille arkipäivisin. Viikonloput ja pyhäpäivät ovat aina vapaita. Toivomme, että valittava henkilö pystyisi aloittamaan viimeistään tammikuun 2020 aikana.

Toivoisimme hakijalta...

- Hygieniapassia

- Luotettavuutta ja reippautta

- Suomen kielen taitoa

- Fyysinen voimakkuus ja jaksaminen tärkeää työn luonteen vuoksi!

- Kokemus keittiöympäristössä työskentelystä katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista! Kaikkeen perehdytetään.

Tarjoamme sinulle:

- Asianmukaiset työvälineet

- Perehdytyksen ja tuen tehtävää varten

- Palkkauksen ammattiosaamisen mukaan maksettuna kahden viikon välein

- Iloinen ja nuorekas työporukka. Loistavat työkaverit ovat taatut!

- Arkipäivätyön hyvien yhteyksien varrella olevassa työpaikassa

Hakuprosessi:

Haastattelemme hakijoita jatkuvasti ja palkkaamme hyvän tyypin nopeastikin! Hae itse tai vinkkaa mahdollisuudesta sopivalle kaverille. Jätä hakemus joko sivujemme kautta oheisesta linkistä, tai kerro itsestäsi sähköpostitse mari.uusluoto@workpower.fi tai vaikka WhatsAppin kautta 050 436 5452.

Lisätietoja tehtävästä:

Asiakkuuspäällikkö Mari Uusluoto

p. 050 436 5452