(Poistunut julkaisusta)

Keittiötuotteiden asiakkuus- ja myyntivastaava - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020
Oy Lapetek Ab on keittiöalan maahantuontiyritys ja tukkuliike, jonka mallisto sisältää kattavan valikoiman altaita, hanoja, jätemekanismeja ja liesikupuja. Tuotteet tulevat alan johtavilta valmistajilta ympäri maailmaa. Lapetek kuuluu Lapetek Group konserniin, jonka liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa ja luottoluokitus AAA. Yhtiö on perustettu vuonna 1982. Tuomme vuosittain markkinoille keittiötuotteiden uusimmat trendit tarjoten samalla turvallisia ja pitkäaikaisia ratkaisuja. Korkea laatu ja vastuu ympäristöstämme kaikissa toiminnoissamme ja tuotteissamme tekee Lapetekin tuotteesta huolettoman ratkaisun. Toimimme sekä laatu- että ympäristöstandardien mukaisesti ja kannamme myös vastuuta paremmasta tulevaisuudesta. Lisätietoa yrityksestä: www.lapetek.fi. Haemme yhteistyössä Lapetek Oy:n kanssa aktiivista ja rohkeasti puhelimeen tarttuvaa 

Keittiötuotteiden asiakkuus- ja myyntivastaavaa 

osaksi myyntipalvelutiimiä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kalasatamassa. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Lapetekin palvelukseen määräaikaiseen vanhempainvapaan sijaisuuteen vähintään 1,5 v. työsuhteeseen ja mahdollisuus työsuhteen jatkumiseen on olemassa.

Tehtävässäsi 

otat aktiivisesti yhteyttä niin uusiin kuin vanhoihin asiakkaisiimme puhelimitse ja sähköpostitse. Pääset myös tapaamaan asiakkaitamme kasvotusten heti kun koronatilanne sen sallii. Kartoitat asiakastarpeita, kokoat ja tarjoat asiakkaille valikoimia ja mallistoja, hoidat esittelyitä ja koulutuksia, huolehdit asiakaspalvelusta ja jälkihoidosta sekä käsittelet tilauksia. 

Toivomme 

sinulta rohkean myynnillistä otetta ja asennetta työtehtävien hoitamisessa sekä ulospäinsuuntautuneisuutta ja itseohjautuvuutta. Toimit järjestelmällisesti ja tehokkaasti, ja omaat myös erinomaiset organisointitaidot. Työskennellessäsi et ainoastaan suorita työtäsi, vaan mietit aina muutaman askeleen pidemmälle ja haluat löytää asiakkaalle parhaimman mahdollisen ratkaisun. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja taidon priorisoida työtehtäviä ajoittain hektisessä ympäristössä. Englannin kieli luonnistuu sinulta sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin ja ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Lapetek tarjoaa sinulle 

mielenkiintoisen, monipuolisen ja antoisan työn mukavassa työyhteisössä, jossa positiivisuus ja asiakaspalveluhenkisyys ovat kaiken a ja o. Toimit monipuolisissa myyntipalvelutehtävissä aivan asiakasrajapinnassa ja hoidat aktiivisesti yhteydenpitoa sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin. Työ on itsenäistä, mutta osaava tiimi on tukenasi ja apunasi tilanteessa kuin tilanteessa. Tehtävä sopii sinulle, joka ymmärrät myyntipalvelun tärkeyden osana yrityksen tulosta ja haluat olla juuri se, joka jättää asiakkaalle positiivisen muistijäljen. 

Lisätietoja 

tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Minna Kauhanen, p. 030 6090 204 tai etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Minnan tavoitat parhaiten pe 11.9 klo 9.30-10.30 tai ti 15.9. klo 14-16.

Jätä hakemuksesi

CV:n ja palkkatoivomuksen kera heti, kuitenkin viimeistään 21.9.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.