Keittiötekijötä Pohjois-Karjalan kesään
Barona Horeca Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Hei keittiöalan tekijä, oletko vielä kesätöitä vailla tai esitkö osa-aikaista työtä kesäksi?

Pohjois-Karjalan kesässä riittää vauhtia ja vilskettä. Etsimme nyt mahtavalla asenteella varustettuja huippu tyyppejä kesäsesonkiin ravintolan keittiön työtehtäviin! Pääset työskentelemään monipuolisesti keittiön työtehtävissä, kehittymään työssäsi ja tarjoamaan mieleenpainuvia kokemuksia asiakkaille.

Asiakasyrityksemme sijaitsevat ympäri Pohjois-Karjalaa ja työpaikkasi voi sijaita esimerkiksi Joensuussa, Nurmeksessa, Outokummussa tai vaikka Kiteellä. Voit tehdä töitä samassa paikassa tai keikkailla eri asiakasyrityksissä, jos se sopii sinulle paremmin. Osassa tehtävistä on tarjolla töitä 1-3 vuoroa/viikko, osassa jopa min. 90h/3vkoa, varsinkin, jos olet halukas viettämään kesän maakunnassa, Joensuun ulkopuolella työskennellen. Majoitus on järjestettävissä osassa paikoista. Työtehtävissä työskennellään esim. aamiaisella, tilausravintolassa ja a la carte-ravintoloissa.

Työt alkavat osassa paikoista heti kesäkuun alkupuolella, osassa myöhemmin, ja kestävät pääasiassa elokuun loppuun saakka. Mahdollisuus jäädä keikkaluontoiseen työhön kesän jälkeen, esim. pikkujoulukaudella.

Voit olla ravintola-alalle juuri ammattiin valmistunut tai jo aiempaa kokemusta samoista tehtävistä omaava tekijä. Toivomme, että sinulta löytyy oma-aloitteisuutta, reipas ote työhön ja olet paineensietokykyinen. Työssä pärjää hyvin iloisella ja asiakaspalveluhenkisellä ja innokkaalla asenteella oleva. Edellytämme sujuvaa suomen kieltä. Edellytämme myös hygieniapassia ja salmonellatodistus tulee esittää ennen työssä aloittamista.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja arkisin klo 09-15 välisenä aikana: Johanna Karjunen, 050 327 0848, johanna.karjunen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463960
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (johanna.karjunen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 050 327 0848
  • Sijainti: Joensuu