Keittiötaitoinen huoltamokahvilatyöntekijä
Go On Jyväskylä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme Shell Helmisimpukkaan

KEITTIÖTAITOISTA HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Hirvaskankaan toimipaikkaan. Työtunteja on tarjolla 90h/3vko.

Restel on Suomen suurin ravintolapalveluiden tarjoaja yli 200 ravintolan myötä, työllistäen yli 1800 henkilöä. Operoimme sekä kotimaisia suosikkeja että tunnettuja kansainvälisiä brändejä kautta maan aina Helsingistä Rovaniemelle ja Vaasasta Joensuuhun. Lue lisää: https://www.restel.fi/tyonhakijalle

Kokkina työnkuvaasi kuuluu lounas- ja annosruokien valmistamisen lisäksi kassatyöskentelyä, vitriinituotteiden valmistusta ja tiskausta sekä salin siisteydestä ja tavaroiden ylläpidosta huolehtimista.

Etsimältämme henkilöltä löytyy ravintola- tai suurtalouskokin tutkinto ja aikaisempi kokemus tehtävistä katsotaan eduksi. Kaikkiin tehtäviin tarjotaan myös kattava perehdytys, joten älä epäröi jättää hakemustasi, mikäli aiempaa kokemusta ei vielä löytyisikään. Tärkeintä meille on, että Sinulta löytyy myyntihenkinen, positiivinen ja oma-aloitteinen sekä reipas asenne työtä kohtaan kiireisemmässäkin ympäristössä.

Työajat sijoittuvat klo 7-22 väliselle ajalle.

Tarjoamme monipuolisen ja vauhdikkaan työnkuvan huipputyöporukassa, kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä alalla. Lisäksi saat Restelin loistavat henkilöstöedut ja suuren talon urakehitysmahdollisuudet.

Oletko etsimämme huipputekijä porukkaamme? Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-14 Johanna Moisio p. 044 523 8572, johanna.moisio@restel.fi. Muuna aikana lisätietoja saat Go On Jyväskylästä, 044 334 6315, jyvaskyla@go-on.fi. Mikäli kiinnostuit jo, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian http://go-on.likeit.fi/apply/20756088 kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1479027
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Äänekoski