Keittiösuunnittelija Vantaalle
BHG Finland

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

Verkkokauppa kasvaa ja me kasvamme sen mukana. Rekrytoimme jatkuvasti uusia ammattilaisia ja osaajia osaksi BHG Finlandin verkkokauppoja. 

Netrauta Finland Oy etsii nyt Keittiösuunnittelijaa Vantaan Tammistoon

Tehtävään kuuluu Ideal Keittiöiden suunnittelu ja myynti. Netrauta Finland tekee yhteistyötä Ideal Keittiöt Oy:n kanssa ja sen tuotteet ja mallikeittiöt ovat esillä Tammiston showroomissa. Keittiösuunnittelija ottaa vastaan asiakastoimeksiantoja ja tarjouspyyntöjä, suunnittelee asiakkaan tarpeita vastaavan keittiökokonaisuuden ja asiantuntijana seuraa ja tukee asiakasta aina ostopäätöksen asti. Keittiösuunnittelijan työpiste on Tammiston showroomissa, joka on pohjoismaiden suurin kodinrakentamisen ja sisustamisen showroom.

Tehtävässä menestyminen edellyttää seuraavia ominaisuuksia:

  • keittiösuunnittelukokemusta
  • visuaalista silmää ja kykyä suunnitella keittiökokonaisuuksia
  • taitoa kuunnella ja muodostaa asiakkaan toiveista ja tarpeista toimivia ratkaisuja
  • pitkäjänteisyyttä pitkissä myyntiprosesseissa ja nälkää saada kauppa kotiin
  • mahdollisuutta tehdä liikkuvaa työtä, asiakaskäyntejä Pääkaupunkiseudulla

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn Suomen suurimmassa kodinrakentamisen ja sisustamisen verkkokaupassa. Työajat vaihtelevat ja joustavat ma-pe 10-20 ja la 10-18 välillä asiakastapaamisten mukaan. Käytössäsi ovat laadukkaat suomalaiset Ideal Keittiö -tuotteet ja teet tiivistä yhteistyötä osaavan showroom myyntitiimin kanssa.  Tehtävässä pääset itse vaikuttamaan myyntiisi. Maksamme normaalin kk-palkan ja tämä lisäksi kannustavan myyntiprovision omista myynneistä.

Lähetä hyvä hakemus mahdollisimman pian ja kuitenkin viimeistään 7.3.2021! #greatjobs #bhgfinland

*****

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot