(Poistunut julkaisusta)

Keittiösuunnittelija Vantaalle
Bygghemma Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019
Onko sinulla silmää ja tyylitajua? Osaatko puristaa asiakkaan ideat keittiösuunnitelmaksi? Onko sinulla nälkä vaikuttaa itse omaan palkkapussiin myymällä hyvin?   Verkkokauppa kasvaa ja me kasvamme sen mukana. Rekrytoimme jatkuvasti uusia ammattilaisia ja osaajia osaksi Bygghemma Finlandin verkkokauppoja. 

Etsimme nyt KEITTIÖSUUNNITTELIJAA Vantaan Tammistoon

Tehtävään kuuluu Ideal Keittiöiden suunnittelu ja myynti. Netrauta Finland tekee yhteistyötä Ideal Keittiöt Oy:n kanssa ja sen tuotteet ja mallikeittiöt ovat esillä Tammiston showroomissa. Keittiösuunnittelija ottaa vastaan asiakastoimeksiantoja ja tarjouspyyntöjä, käy mittakäynneillä asiakkaiden kotona, suunnittelee asiakkaan tarpeita vastaavan keittiökokonaisuuden ja asiantuntijana seuraa ja tukee asiakasta aina ostopäätöksen asti. Keittiösuunnittelijan työpiste on Tammiston showroomissa, joka on pohjoismaiden suurin kodinrakentamisen ja sisustamisen showroom.

Tehtävässä menestyminen edellyttää seuraavia ominaisuuksia:

  • keittiösuunnittelukokemusta
  • visuaalista silmää ja kykyä suunnitella keittiökokonaisuuksia
  • taitoa kuunnella ja muodostaa asiakkaan toiveista ja tarpeista toimivia ratkaisuja
  • pitkäjänteisyyttä pitkissä myyntiprosesseissa ja nälkää saada kauppa kotiin
  • mahdollisuutta tehdä liikkuvaa työtä, asiakaskäyntejä Pääkaupunkiseudulla

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn Suomen suurimmassa kodinrakentamisen ja sisustamisen verkkokaupassa. Voit toimia myös yrittäjäsoimuksella vakutuisen työsopimuksen sijaan. Käytössäsi ovat laadukkaat ja suomalaiset Ideal Keittiö -tuotteet ja teet tiivistä yhteistyötä osaavan showroom myyntitiimin kanssa.  Tehtävässä pääset itse vaikuttamaan myyntiisi. Maksamme normaalin kk-palkan ja tämä lisäksi  kannustavan myyntiprovision omista myynneistä.

Kiinnostuitko? Laita meille lyhyt yhteydenotto 21.12.2019 mennessä ja jutellaan lisää!