(Poistunut julkaisusta)

Keittiösuunnittelija/-myyjä
Novart Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Suomen johtava keittiöalan toimija etsii nyt Turkuun kahta vahvistusta.

Oletko etsimämme kunnianhimoinen

KEITTIÖMYYNNIN AMMATTILAINEN

Haemme osaavia ja energisiä myynnin ammattilaisia sekä kuluttajamyyntiin että rakennusliiketoiminnan projektimyyntiin. Tehtävä sisältää kodin kiintokalusteiden suunnittelua sekä myyntiä.

Mitä odotamme?

Kunnianhimo ja halu menestyä motivoivat sinua ja ohjaavat tekemistäsi. Asetat tavoitteet korkealle, etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja siitä, että voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa työn tulokseen.  Tehtävässä menestymistä tukee aiempi työkokemus rakennus- tai kalustealalta sekä rakennusliiketoiminnan tunteminen.

Mitä tarjoamme?

Erinomaisen työyhteisön, jossa menestyt yhdessä osaavien ja innostavien työkavereidesi kanssa. Keittiömaailman tuotteet tarjoavat mahdollisuuden luoda laadukkaita ja uniikkeja keittiö- sekä kalustekokonaisuuksia. Tarjoamme sinulle kattavan ja jatkuvan koulutuksen sekä tuotteisiimme että myyntityöhön. Lisäksi menestymistäsi tukevat markkinoiden parhaat työkalut.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä työtä ja tulosta toiminimiyrittäjänä, mutta palkkasuhteessa työskentelykin on neuvoteltavissa.

Tartu tilaisuuteen!

Käy täyttämässä hakemus mahdollisimman pian. Haku on avoinna 30.6.2019 asti, mutta olemme valmiita etenemään rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat kauppias Marika Hulmilta arkisin puhelimitse 050 4640 675 tai sähköpostitse marika.hulmi@keittiomaailma.fi