(Poistunut julkaisusta)

Keittiösuunnittelija - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
Saari valmistaa Suomessa korkealaatuisia keittiöitä ja muita kiintokalusteita mittatilaustyönä. Kaikessa valmistamassamme ilmentyy yksilöllisyys, toimivuus ja kauneus. Ainutlaatuinen lopputulos saavutetaan yhdistämällä suomalainen puusepäntaito, innovatiivinen muotoilu ja aktiivinen tuotekehitys kunkin asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin. Näin valmistamamme keittiöt ja säilytysratkaisut ovat omaa luokkaansa ja kestävät aikaa. Saari-keittiöitä valmistava Pinjasto Oy on palkittu vuosien saatossa muotoilun lisäksi mm. ainoana keittiökalustevalmistajana vuoden puusepänyrityksenä. Jokainen tuotteemme valmistetaan aina alusta alkaen tilaustyönä nimetylle asiakkaalle Salossa. Ammattitaitoinen suunnittelu, tarkkaan valitut materiaalit, korkealaatuinen puusepäntyö ja huolellinen viimeistely ovat laatumme tae. http://www.pinjasto.fi/
Eilakaisla etsii korkealaatuisia Saari-keittiöitä ja kiintokalusteita valmistavalle asiakkaalleen Pinjasto Oy:lle kasvavan liiketoiminnan myötä keittiösuunnittelijaa.

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä tulet laatimaan keittiö- ja kalustesuunnitelmia kuluttaja-asiakkaille ja erilaisiin projketisuunnitelmiin. Suunnittelet ja toteutat kiintokaluste- ja oheistuotetoimitukset tarjousvaiheesta alkaen jatkuen läpi koko toimitusvaiheen. Työ sisältää suunnittelun lisäksi myyntiä, asiakaspalvelua, hinnoittelua, tilausten laatimista ja toimitusten koordinointia. Työskentelet yhteistyössä kahden muun suunnittelijan kanssa Saari-keittiömyymälässä Etu-Töölössä.

Tulevalta suunnittelijalta toivomme

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (sisustusarkkitehti / -suunnittelija / muotoilija) tai aikaisempaa kokemusta keittiö- tai kalustealalta. Osaat lukea ja tuottaa alan teknistä dokumentaatiota (AutoCAD LT:n perusteet,aiempi kokemus Winner Design-ohjelmistosta katsotaan eduksesi). Olet henkilö, joka saa tehokkaasti aikaan, mutta työskentelyotteesi on samalla tarkka ja järjestelmällinen. Kykenet hallitsemaan asiakokonaisuuksia kiireisessäkin aikataulussa ja pidät langat käsissäsi. Hallitsen laadukkaan asiakaspalvelun ja luontaisiin ominaisuuksiisi kuuluu innostunut ja positiivinen asenne, oma-aloitteisuus sekä vastuuntuntoisuus.
Voit olla vastavalmistunut ja hieman kokemusta omaava tai jo kokeneempi suunnittelija - tehtävänkuvan painotusta suunnittelu-, asiakas- ja projektityön osalta on mahdollista muotoilla henkilön taustan mukaan.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn vakavaraisessa yrityksessä tunnetun ja korkealaatuisen brändin parissa. Saat tarvittavan tuen tehtävässä menestymiseen ja vastavuoroisesti sinun äänesi kuullaan. Toivottu aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan kevään aikana. Toimeksianto tullaan solmimaan henkilöstövuokrauksena yhden vuoden ajalle, jolloin tulet työllistymään Eilakaislalle, mutta työskentelet keittiösuunnittelijana asiakasyrityksessämme. Jatko tehtävässä määräajan jälkeen on mahdollinen.  Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Halutessasi voit liittää mukaan työnäytteitäsi.  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen, puh. 030 6090 602/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.