Keittiöpäälliköksi Vaalimaalle avattavaan Outlet Villageen
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Keittiöpäälliköksi Vaalimaalle avattavaan Outlet Villagen ravintoloihin!

Vaalimaalle avataan marraskuussa ainutlaatuinen Zsar Outlet Village.  Zsar on ensimmäinen outlet-kauppakeskus Suomessa ja tulee tarjoamaan asiakkaille kansainvälisiä huippumerkkejä aina alennettuin hinnoin. 

Zsarissa viihtyy koko perhe, vaikka koko päivän. Siksi Zsarin ravintolat ja kahvilat tarjoavat jokaiselle jotain. 

Mitä etsimme

Etsimme nyt keittiöpäällikköä ravintolamaailmaan joka koostuu  Italialaisesta Bistro-ravintolasta sekä burgereita isompaankin nälkään tarjoavasta Amerikkalaisesta Diner-ravintolasta.

Hakemamme henkilö on intohimoinen ruoanlaittoa kohtaan, positiviinen ja reipas sekä pärjää kiireisessäkin ympäristössä. Hän osaa ja haluaa ottaa vastuuta keittiön päivittäisistä toiminnoista ja johtaa omalla esimerkillään muita.

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä avaamaan  uudenlaisia konsepteja täysin uudessa ja ainutlaatuisessa liikekeskuksessa Vaalimaalla. 

Lisäksi tarjoamme sinulle erinomaiset henkilöstöedut!

Hakemukset ja lisätiedot

Miikka Kahila
Linjajohtaja
miikka.kahila@royalravintolat.com


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1189285
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kymenlaakso, Hamina, Iitti, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää, Virolahti, Pohjois-Pohjanmaa, Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Haukipudas, Ii, Kalajoki, Kempele, Kiiminki, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Oulunsalo, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vihanti, Yli-Ii, Ylivieska