Keittiöpäällikkö
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2021

Iso-Syötteen takarinteiden legendaarinen Pärjänkievari on remontoitu uuteen loistoonsa. Pärjä Ski Bistro & Suites tarjoaa maankuulujen Pärjän pizzojen lisäksi kattavasti ruokaa, juomaa ja viihdettä, mutta myös uusia ja upeita Suites-huoneistoja majoittumiseen.

Haemme nyt Keittiöpäällikköä vastaamaan ravintolan ruokatuotteesta.  

Vaatimuksena on jo muutaman vuoden kokemus eri keittiöistä. Pizzanleivontataito tulee löytyä. Kokemusta listojen suunnittelusta ja katelaskennasta tulee löytyä. 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden johtaa ja työskennellä osana loistavaa tiimiä vasta uusituissa tiloissa. Tässä on mahtava mahdollisuus nuorelle esimiehelle kartoittaa omia taitoja ja kasvaa esimiehenä. Muut esimiehet kyllä avustavat ja perehdyttävät tehtävään.

Vapaalla sinulla avautuu ympärille huikeat harrastusmahdollisuudet lumisine tuntureineen. Majoituksen erittäin huokeaan hintaan. Oma auto on suotavaa koska työmatka on 5km. Kilpalukykyisen palkan omien taitojesi mukaan. Työt alkavat joulukuun alussa ja kestävät huhtikuulle saakka.

Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja pohjoisen luonnosta nauttimiseen. Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme pohjoisessa. ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Nuorekas ja kasvava Iso-Syöte odottaa sinua!!!! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1504099
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Pudasjärvi