(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö
Antell

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Vahvistamme pääkaupunkiseudun ravintolaorganisaatiota ja haemme 

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävä on uusi ja toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä.

Haemme pääkaupunkiseudun alueelle keittiöpäällikköä vastaamaan alueen ravintoloiden myynnin kasvun kehityksestä sekä uusien ravintoloiden avauksista.

Tehtävänäsi on toimia valmentavana ja esimerkillä johtavana lounastuotteen, edustuksen, mukaan myynti- ja kahvilatuotteiden liikevaihdon kasvattajana alueemme ravintoloissa. Työtä tehdään yhteistyössä alueen ravintolapäälliköiden ja keittiömestareiden kanssa. Muokkaat reseptiikkaa yksilöllisten ravintoloidemme asiakastarpeiden mukaan ja autat löytämään vetävät, yllätykselliset, mutta silti kannattavat tuoteratkaisut niin edustukseen kuin mukaan myyntiinkin.

Sinulla on rakkaus ruokaan ja vahva ammattiylpeys. Odotamme, että sinulla on loistavat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot vaativaan tehtävään. Lisäksi pystyt kommunikoimaan sujuvasti englannin kielellä.

Osallistut myös Antellin valtakunnallisen tuotekehitysryhmän työhön, jossa kehitetään ja kaupallistetaan ravintoloidemme tuotteita ja näin pystyt antamaan idearikkaan ammattitaitosi koko konsernin käyttöön.

Odotamme, että sinulla on näyttöjä myynnin kannattavasta kasvattamisesta ja ravintolan kehitystoiminnasta. Olet laatutietoinen, ravintolamaailman trendeistä perillä oleva, luova mestari ja tuet osaamisellasi ravintoloidemme itte tehty -toimintatavan mukaista, asiakaslähtöistä tarjonnan kehittämistä.

Olet organisointikykyinen, ratkaisukeskeinen ja ennen kaikkea positiivisella asenteella oleva ravintola-alan ammattilainen ja esimies, jolla on taloudellinen ajattelutapa hallussa. Johdat toimintaa tiedolla ja rautaisella otteella. Esimiehenäsi toimii aluepäällikkö.  Edellytämme hygieniapassia. Työskentelyalue on pääsääntöisesti pk-seutu ja tarvitset työssäsi oman auton.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.

Työ alkaa heti

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Krista Wirilander p. 020 770 2093. Täytä sähköinen hakemus Antellin verkkosivuilla 19.1.2020 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.