(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Onko suurena intohimonasi luoda maailman paras ruokailukokemus? Oletko monessa liemessä keitetty ravintola-alan ammattilainen, joka taitaa niin numerot kuin oman tiimin luotsaamisen? Meillä pääset laittamaan koko ammattitaitosi likoon ja osallistumaan ruokatuotteiden jatkuvaan kehittämiseen yhdessä muiden kollegojesi kanssa.

Haemme nyt ammattitaitoista KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ ISKU Centeriin Lahteen.


ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Meillä pääset osaksi maailmanlaajuista tiimiä, jonka tavoite on tulla maailma parhaaksi palveluyritykseksi.


Keittiöpäällikkönä johdat keittiötä ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti asiakaskohteessamme. Vastaat keittiön toiminnasta, ravintolan ruokatuotteiden suunnittelusta, lounas-, take away- ja kahvilatuotteista sekä kokous- ja tilaustarjoiluista. Vastuullasi on omavalvonnan toteutuminen sekä keittiön työturvallisuus. Opastat ja perehdytät henkilökuntaa ja johdat tiimiä ammattitaidolla. 


Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7–17 välillä, mutta voi sisältää satunnaisesti myös ilta- ja viikonlopputöitä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on useamman vuoden työkokemus keittiön suorittavista tehtävistä sekä esimiestyöstä vähintään 10 vuoden ajalta. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta kuten keittiömestarin, - tai suurtalousesimiehen erikoisammattitutkintoa tai restonomin tutkintoa. Sinulla on hygieniapassi ja eduksesi katsomme työturvallisuus- sekä ensiapukortit ja anniskelupassin.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät henkilöstöjohtamis-, vuorovaikutus- sekä esiintymistaidot. Sinulla on lisäksi pelisilmää kiireenkin keskellä ja halukkuutta asiakaskontaktien ja sidosryhmien hoitamiseen. Olet idearikas ja pidät haasteista. Sinulla on kokemusta keittiötoiminnan suunnittelusta erilaisten ravintolan sähköisten toiminnanohjausjärjestelmien avulla ja omaat hyvät IT-taidot.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, asiantuntevan tiimin sekä ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2019 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 


Lisätietoa tehtävästä antaa Tiina Nurro, puh. 040 352 4768. Voit liittää hakemukseen myös CV:n.