(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö
Original Sokos Hotel Presidentti / Kokous ja tilausravintola

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019
Tasavallan toinen Presidentti

Upeasti uudistunut Original Sokos Hotel Presidentti esittelee suomalaisia ilmiöitä innovatiivisella tavalla. Ivana Helsingin suunnittelijan Paola Suhosen luomissa hotellihuoneissa voit kokea suomalaisen sisun, juhannuksen, satumetsän, hiljaisuuden ja talvimyrskyn tunnelmia keskellä Helsinkiä. Suomalaisuus on kantava voima koko talossamme – kokousosaston Kultaranta-tilasta Bistro Manun kotimaisiin raaka-aineisiin.

Monipuolisessa tapahtumatalo Presidentissä järjestetään laadukkaita juhlia, kokouksia, seminaareja ja näyttelyitä. Pressan ravintolat eli aulakerroksen Bar Adjutantti sekä mestarin otteella palveleva Bistro Manu kutsuvat niin kaupunkilaisia kuin hotellivieraita viihtymään ja nauttimaan.

Etsimme nyt upeaan joukkoomme KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ kokous- ja tilausravintolaan

Odotamme taitoa johtaa henkilökuntaa innostuneesti toteuttamaan suuretkin tilaisuudet sekä aamiaiskeittiön toiminnot, jämäkkää ja määrätietoista otetta, vastuuntuntoista tuloksentekoasennetta, positiivista ja innostunutta asennetta sekä soveltuvaa koulutusta ja kokemusta esimiestehtävistä.

Tarjoamme Sinulle innostavan, kehittävän ja monipuolisen työn upeassa hotelliympäristössä. Meillä on ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, joiden kanssa saat mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Käytössäsi on S-ryhmän hyvät henkilöstöedut ja etenemismahdollisuudet.
Odotamme hakemustasi viimeistään 5.11. alle olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Tammilehto, puh. 050 461 6576

Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään.

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).