(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö
Go On Ylivieska

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Etsimme asiakkaallemme KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ Kokkolaan.
Työt alkavat heti/ sopimuksen mukaan. Sinulla olisi hyvä olla valmius 3-vuorotyöhön. Mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen.

Ravintolapäällikkönä sinun vastuullasi on tiimin kanssa yhdessä luoda maistuvat ruuat ja suunnitella herkulliset lounasruuat asiakkaille. Osallistut päivittäiseen työhön ja johdat tiimiäsi omalla esimerkilläsi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo kokemusta ravintolan esimiestehtävistä. Olet organisointikykyinen ja ymmärrät taloudellisten tunnuslukujen merkityksen päivittäisessä työssäsi. Olet innovatiivinen ja saat parhaat tulokset aikaan yhteistyössä muiden kanssa. Sinulla on innostava ja valmentava johtamistyyli sekä myynnillinen asenne. Puhut sujuvasti suomea ja ruotsia.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä jo hakuaikana. Laita hakemuksesi heti.

Lisätietoja antaa Sanna Laitala 040 038 5010 tai
sanna.laitala@go-on.fi

Go On Ylivieska on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.