Keittiöpäällikkö
Hotel Haven

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Etsimme työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa vastuullista ammattilaista johtamaan ja kehittämään hotellimme keittiötoimintoja. Keittiöpäällikkönä vastaat osaltasi ruokatuotteesta osana koko hotellin ravintolatoimea. Otat vastuun kokonaisuudesta, johon kuuluu hotellin aamiais-, kokous-, huonepalvelu- ja tilaustoiminta.

Sinulla on alan koulutus, aikaisempaa työkokemusta ja näyttöä menestyksellisestä keittiötoimintojen johtamisesta. Ymmärrät ja osaat johtaa laajoja kokonaisuuksia ja kansainvälisessä tiimissä työskentely on tuttua. Olet positiivinen, innostava ja innovatiivinen sekä ratkaisukeskeinen tiimipeluri. Asiakaslähtöinen toiminta on lähellä sydäntäsi. Ymmärrät ja hallitset toiminnan laatuun ja tehokkuuteen vaikuttavat prosessit kaikilla keittiötoiminnan osa-alueilla. Johdat tiimiä omalla esimerkilläsi ja sinulla on taito motivoida ja saada tiimisi huippusuorituksiin. Et säikähdä työskentelyä sopivassa kiireessä tai pienen paineen alla. Hotellin johtoryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan ja kehittämään koko hotellin liiketoimintaa. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme Sinulle tilaisuuden työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä Kämp Collection Hotelsissa, yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan yhtiöistä. Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut tukevat vapaa-ajan viettoasi.

Olet työhösi intohimoisesti suhtautuva, laatua ja palvelua arvostava hotellialan ammattilainen, jolla on jo aikaisempaa kokemusta keittiön moninaisista esimiestehtävistä.

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa General Manager Mika Makkonen mika.makkonen@hotelhaven.fi. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 2.8.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280491
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: General Manager Mika Makkonen, mika.makkonen@hotelhaven.fi