(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö
Radisson Blu Seaside Hotel

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018
Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talentia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita.
Etuihisi meillä kuuluu mm. kaikki työntekijäryhmät kattava tulospalkkausjärjestelmä.

OLETKO ETSIMÄMME EXECUTIVE CHEF RADISSON BLU SEASIDE HOTELIIN?

Täysin uudistunut Radisson Blu Seaside Hotel on kunnianosoitus helsinkiläiselle elämänmenolle, stadilaisuudelle ja sen kiinnostaville ilmiöille.

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme keittiöpäällikköä (Executive Chef) vastaamaan kokonaisvaltaisesti yksikkömme keittiötoiminnoista. Olet pääroolissa Radisson Blu –ketjun Meetings & Events ja Super Breakfast ruokatuotteiden kehittämisestä, sekä Bistro Gimiksen keittiötoiminnasta. Suhtaudut työhösi intohimolla ja olet sitoutunut kehittämään ja kehittymään. Ylivertainen asiakaskokemus on Sinulle sydämen asia. Johdat tiimiäsi vahvalla esimerkilläsi toimien samalla innostavana suunnannäyttäjänä. Sinulla on vahva kokemus keittiöesimiestehtävistä ja työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä.

Tarjoamme Sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi Stadin mielenkiintoisimmassa tapahtumatalossa. Pääset näköalapaikalle kansainväliseen ja kehittyvään Radisson Blu -ketjuun ja tätä kautta saat mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamistasi. Hotellissamme sinua odottavat monipuoliset tehtävät sekä ammattitaitoiset ja mukavat Yes I Can! -henkiset työkaverit. Kaupan päälle saat kattavat S-ryhmän ja Radisson Hotel Groupin henkilöstöedut ja uramahdollisuudet.
Pyydämme täyttämään hakemuksen palkkatoiveineen 25.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Liitäthän mukaan myös CV:n. Käsittelemme ainoastaan S-Rekry -linkin kautta tulleet hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa General Manager Kaija-Riitta Uusitalo 050-388 3885 tai sähköpostilla
kaija-riitta.uusitalo@radissonblu.com.