(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Hotelli Oulun lentokentän lähellä – matkalla maailmalle tai sieltä kotiin, vai sinne töihin keittiöpäälliköksi?

Haemme nyt asiakkaallemme keittiöpäällikköä lämminhenkiseen lentokenttähotelliin Oulun Vihiluodon merellisiin maisemiin.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja omaat käytännön kokemusta ravintola-alan tehtävistä. Katsomme aikaisemman esimiestyön kokemuksen eduksi, mutta uusi tehtävä mahdollistaa sinulle myös paikan kehittyä ja kouluttautua ammattilaiseksi tähän työhön!

Keittiöpäällikkönä vastuusi on mm. viihtyisästä 100-paikkaisesta ravintola El Saborista, joka tarjoaa monipuolisen makumatkan Espanjaan! Teet työssäsi aamu- ja iltavuoroja ravintolan, tilaustarjoiluiden sekä kokouspalvelujen parissa baaria unohtamatta. Työssäsi pääset myös näyttämään taitosi tilausravintola Kodan kotakokkikoulussa!

Työssäsi sinulla on ympärilläsi oma tiivis tiimi, jonka tukena toimit myös itse mukana päivittäisessä keittiötyöskentelyssä. Työnkuvaasi kuulu keittiötyöskentelyn lisäksi mm. menusuunnittelua ja ostoja, unohtamatta mahdollisuutta päästä kehittämään yrityksen toimintaa. Työssäsi olet joustava, itsenäinen, sitoutunut ja tunnollinen, etkä pelkää ottaa vastuuta tai auttaa toisia kiireen tullessa. Tuleva työsi on monipuolinen kokonaisuus, monipuolisessa talossa.

Jos tehtävä herätti sinussa mielenkiinnon, hae pikimmiten oheisen linkin kautta! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työt alkavat sovitusti jo elokuun aikana.

Eduksi luettavat asiat: Espanjalaisen ruokakulttuurin tuntemus, Hygieniapassi