(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö Stefan's Steakhouse Oulu
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Keittiöpäälliköksi Oulun Stefan's Steakhouseen?

Stefan's Steakhousessa paistuvat "Pohjoisen pääkaupungin" parhaat pihvit. Muun muassa Amerikan Top Chef -ohjelmasta tutun huippukokin Stefan Richterin mukaan nimetty pihviravintola tarjoilee annoksia, joiden näyttävyys ja maistuvuus mitataan suuren maailman asteikolla.

 

Stefan's Steakhouse on tarkoitettu hyvän ruoan ystäville ja nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian monimutkaisia. Perinteitä kunnioittavan tyylikäs sisustus on toteutettu modernilla, raikkaalla otteella. Ravintolassamme on 120 asiakaspaikkaa. Tämä on paikka, jonne voi tulla ilman pikkutakkia heti työpäivän jälkeen tai viettämään fiiniä iltaa pidemmän kaavan mukaan. Kaikki on mahdollista, tervetuloa Stefan's Steakhouseen!

Oulun Stefan's Steakhouse kaipaa keittiötään luotsaamaan keittäjää,  jolla pysyy kiireessäkin puukot terävinä, misat tikissä ja grilli kuumana. Tarjolla vakityö huipputiimissä, joka haluaa tarjota vierailleen vain parasta, joten samaa asennetta odotamme myös tulevalta keittiömme luotsilta. Keittiötyön lisäksi tehtäviin kuuluu taustatöiden pyörittäminen sekä henkilökunnan johtaminen oman esimerkin avulla parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Työn aloitus mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitahan hakemusta tulemaan!

Hakemukset toivomme näiden sivujen kautta!

Lisätiedot:


Rudi Tasdemir

rudi@noho.fi

puh. 050 404 0340