Keittiöpäällikkö, Stefan's Steakhouse, NoHo
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Keittiöpäälliköksi Stefan's Steakhouseen!

Helsingin ydinkeskustassa paistuvat pääkaupunkiseudun parhaat pihvit! Amerikan Top Chef -kilpailun finalistin, Stefan Richterin, nimeä kantava ravintola tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään yhdessä Helsingin upeimmista ravintoloista.

Stefan´s Steak Housen ruoka-annokset ja viinit ovat suunniteltu ja valittu huolella viiniasiantuntijoiden johdolla. Stefan’s Steakhouse on tarkoitettu hyvän ruoan ystäville ja nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian monimutkaisia. Tämä on paikka jonne voi tulla ilman pikkutakkia tai viettämään iltaa pidemmän kaavan mukaan täydellisine kattauksineen.

Helsingin Stefan's Steakhouse kaipaa keittiötään luotsaamaan ammattilaista, jolla pysyy kiireessäkin puukot terävinä, misat tikissä ja grilli kuumana. Tarjolla on vakityö huipputiimissä, joka haluaa tarjota vierailleen vain parasta, joten samaa asennetta odotamme myös tulevalta keittiömme luotsilta. Keittiötyön lisäksi tehtäviin kuuluu taustatöiden pyörittäminen sekä henkilökunnan johtaminen oman esimerkin avulla parhaaseen mahdolliseen tulokseen.

Stefan´s Steakhouse tarjoaa työntekijöilleen ammattitaitoisen työyhteisön, NoHon loistavat henkilökuntaedut ja mahtavat puitteet sekä mahdollisuuden oppia uutta ja laajentaa osaamistasi.

Työt alkavat 1.10 ja valittu henkilö työllistyy NoHo Partners Oyj:n kirjoille. Työ on kokaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian näiden sivujen kautta, kuitenkin viimeistään 26.9! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätietoja:

Essi Alfaro

Asiakkuuspäällikkö

Eezy Henkilöstöpalvelut

essi.alfaro@eezy.fi

044 300 6239


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495987
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa