(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö, Shell Ylämylly, Liperi
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Oletko energinen ja aikaansaava tehopakkaus, joka etsii uusia haasteita urallaan? Löytyykö sinulta vankkaa organisointikykyä sekä taitoa pidellä useita lankoja samanaikaisesti käsissäsi? Koetko olevasi keittiön kantava voima, joka luotsaa tiiminsä huippusuorituksiin ja suussa sulaviin makuelämyksiin asiakkaille?

Mikäli hymähtelit juuri myöntävästi, saatat olla etsimämme helmi! Olisitko sinä Shell HelmiSimpukka Ylämyllyn seuraava

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ

Vastuualueesi

Keittiöpäällikkönä huolehdit monipuolisesti kaikista keittiön osa-alueista, joihin kuuluvat esimerkiksi raaka-ainetilaukset, varastonhallinta sekä omavalvonta. Esimiestehtävien lisäksi osallistut aktiivisesti suorittavaan keittiötyöhön.

Menestyksen avaimet

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on positiivinen ja joustava asenne työntekoon ja hermosi pysyvät rautaisina kiireenkin keskellä. Olet energinen, ideoiva sekä vastuuntuntoinen ja sinulta sujuu työskentely niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Omaat taidon sovittaa laatu ja toiminnan tehokkuus yhteen ja tartut herkästi tuumasta toimeen.

Etsimämme henkilö on ennen kaikkea langat käsissään pitävä keittiön ammattilainen. Toivomme, että sinulta löytyy alan koulutus sekä kokemusta keittiötyöskentelystä ja esimieskokemuksen luemme ehdottomasti eduksesi.

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä, jonka lisäksi pakettiin kuuluu Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Työsuhde on kokopäiväinen sekä toistaiseksi voimassaoleva ja koska olet erittäin tärkeä osa tiimiämme, neuvottelemme kanssasi kilpailukykyisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden

Kiinnostuitko?

Kuulostaako hyvältä? Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, älä epäröi vaan kerro se meille hakemuksessasi! Haku on auki 17.8. saakka. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Opteam toimii kumppanina rekrytoinnissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Laura Viiliäinen p. 0503407511, lisätietoja voit kysyä myös sähköpostitse: ylamylly.helmisimpukka@restel.fi.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel