(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö Shell Helmisimpukka Halikko
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Oletko energinen ja aikaansaava tehopakkaus, joka etsii uusia haasteita urallaan? Löytyykö sinulta vankkaa organisointikykyä sekä taitoa pidellä useita lankoja samanaikaisesti käsissäsi? Koetko olevasi keittiön kantava voima, joka luotsaa tiiminsä huippusuorituksiin ja suussa sulaviin makuelämyksiin asiakkaille?

Mikäli hymähtelit juuri myöntävästi, saatat olla etsimämme helmi! Olisitko sinä Shell HelmiSimpukka Halikon seuraava

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ

Vastuualueesi

Keittiöpäällikkönä huolehdit monipuolisesti kaikista keittiön osa-alueista, joihin kuuluvat esimerkiksi raaka-ainetilaukset, varastonhallinta sekä omavalvonta. Esimiestehtävien lisäksi osallistut aktiivisesti suorittavaan keittiötyöhön.

Menestyksen avaimet

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on positiivinen ja joustava asenne työntekoon ja hermosi pysyvät rautaisina kiireenkin keskellä. Olet energinen, ideoiva sekä vastuuntuntoinen ja sinulta sujuu työskentely niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Omaat taidon sovittaa laatu ja toiminnan tehokkuus yhteen ja tartut herkästi tuumasta toimeen.

Etsimämme henkilö on ennen kaikkea langat käsissään pitävä keittiön ammattilainen. Toivomme, että sinulta löytyy alan koulutus sekä kokemusta keittiötyöskentelystä ja esimieskokemuksen luemme ehdottomasti eduksesi.

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä, jonka lisäksi pakettiin kuuluu Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Työsuhde on kokopäiväinen, sekä toistaiseksi voimassaoleva. Työ sisältää ilta ja viikonloppu vuoroja.

Kiinnostuitko?

Kuulostaako hyvältä? Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, älä epäröi vaan kerro se meille hakemuksessasi! Haku on auki 31.1. saakka. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona toimii kumppanina rekrytoinnissa.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel