Meillä on avoimena keittiöpäällikön paikka Rukan Scandic Rukahovissa sinulle, joka jaat kanssamme intohimon ravintolaelämysten tuottamiseen yhdessä tiimisi kanssa.
Keittiöpäällikön työtehtävät:
Päävastuualueenasi on hotellimme ruokatuotteen laadun varmistaminen ja kehittäminen sekä keittiötiimin johtaminen. Työhön kuuluu muun muassa ruokatuotteen maun, ulkonäön ja esivalmistustyön kehittäminen, yhdessä tiimin kanssa.
Välität vieraista ja työympäristöstäsi sekä olet reilu ja iloinen tiimipelaaja. Haastat itseäsi ylittämään vieraidemme odotukset ja haluat kehittää toimintaa omalla ammattitaidollasi.
Mitä odotamme sinulta?
Mitä tarjoamme?
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen 112,5 h/ 3 vko. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemusta tulemaan pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa.
Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan asiakkuuspäällikkö Kirsi Karhu, 0447022010
Perinteisen tyylikäs tunturihotelli kaikilla mukavuuksilla Rukan parhaalla paikalla. Aito ski-in ski-out, tasokkaat huoneet ja huoneistot, monipuoliset ravintolapalvelut ja suosittu afterski yökerhoineen varmistavat onnistuneen loman.
Rekrytointia hoitaa
Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!
Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.