(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö, Scandic Pohjanhovi ja Polar, Rovaniemi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019
Meillä on paikka Sinulle KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ, joka jaat kanssamme intohimon ravintolaelämysten tuottamiseen yhdessä tiimisi kanssa.

Keittiötiimiläisemme loihtivat päivittäin fantastisia ruoka-annoksia nautittavaksi ystävien ja tuttavien kesken. Toivomme, että arvostat meidän laillamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettavaa ruokaa, tuoreita raaka-aineita, yksilöllistä palvelua ja haluat kehittää ruokakonseptiamme edelleen.

Keittiöpäällikkönä vastaat F&B-osastojemme keittiötoiminnoista ja työskentelet itse osana keittiön tiimiä asiakkaita ilahduttaen ja palvellen. Olet tuloshakuinen ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja, joka luo ympärilleen hyvää tekemisen meininkiä. Tulet työskentelemään keittiö henkilökunnan esimiehenä osana hotellin johtoryhmää. Roolisi on keskeinen henkilöstön johtamisessa, toimintojen organisoinnissa, tuloksen teossa, ruokatuotteen suunnittelussa ja kehittämisessä sekä elämyksellisten asiakaskokemusten luomisessa.

Kaikkea tekemistämme ohjaavat neljä arvoamme: Be You, Be Caring, Be a Pro, Be Bold.Taidot ja vaatimukset


Edellytämme sinulta

- kokemusta ja näyttöä onnistuneesta keittiötoimintojen johtamisesta
- kokemusta ruokatuotteen kehittämisestä ja laadun varmistamisesta
- Sinulla on valmentava ja kannustava johtamistapa
- hyvä suomen- ja englanninkielentaito
- seuraat alan kehitystä ja trendejä

Päävastuualueenasi on hotellimme ruokatuotteen laadun varmistaminen ja kehittäminen sekä keittiöesimiestyö. Työhön kuuluu muun muassa ruokatuotteen maun, ulkonäön ja esivalmistustyön kehittäminen.


Tarjoamme sinulle

- toistaiseksi voimassa olevan ja kokoaikaisen työsuhteen
- mahdollisuuden kehittyä Scandic Business Schoolissa
- tilaisuuden oman itsensä toteuttamiseen ja innovatiivisuuteen
- kestävään kehitykseen keskittyminen
- erinomaiset majoitus- ja ravintola-alennukset
- alennuksia kumppaniyrityksiltä
- terveellisen työpaikkaruuan
- työntekijöitä arvostavan johtajuuden
- hyvä yhteishengen kollegoiden ja vieraiden kanssa
- työehtosopimus ja työhyvinvointiin panostaminen


Arvostamme

Kestävä kehitys on meille tärkeää, ja siksi työympäristössäsi käytetään tuoreita raaka-aineita, kemikaalittomia puhdistusaineita ja omaa hanavettä.

Pyrimme tukemaan työ- ja vapaa-ajan tasapainoa, jotta voit keskittää energiasi luovaan keittiötyöskentelyyn ja ainutkertaisten kokemusten tarjoamiseen vieraillemme.


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo hakemukseesi. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi, sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien tehtävien suhteen.


Lisätietoja

Heli Pirttijärvi
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy, Rovakatu 26 A 15 B, 96200 ROVANIEMI
020 7206 676, vaihde 030 0472 000
heli.pirttijarvi@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi