(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö, Scandic Ikaalisten kylpylä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Scandic Ikaalisten Kylpylä on yksi Suomen rakastetuimmista kylpylähotelleista. Hotellikompleksimme 5 talossa on 300 hotellihuonetta, 5 ravintolaa ja lukuisia erilaisia palveluita ja aktiviteetteja asiakkaillemme. Asiakkaiden elämyksestä huolehtii ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökuntamme.
Vahvistamme Scandic Ikaalisten kylpylän tiimiämme ja etsimme joukkomme innostunutta ja innostavaa KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ

Menestymisen avaimet

Etsimämme keittiöpäällikkö on energinen, hyvät vuorovaikutustaidot sekä motivointitaidot omaava, langat käsissään pitävä ihmisjohtaja, jolla on luontainen auktoriteetti.

Seuraat alan trendejä ja tiedät missä ravintolamaailmassa mennään. Innovatiivisella ja tuloshakuisella otteella osallistut uuden ruokatuote- ja palvelukonseptin luomiseen ja kehittämiseen

Sinulla on tehtävään soveltuvan koulutus sekä aikaisempia näyttöjä ravintolan menestyksekkäästä esimiestyöskentelystä. Olet aidosti kiinnostunut hyvästä ruoasta ja laadukkaasta ravintolatoiminnasta. Eduksesi luetaan aiempi työskentely hotellin ravintolassa sekä kokemus kokoustoiminnasta.

Vastuualueesi

Vastaat keittiöprosessien ja konseptien toteuttamisesta, henkilöstösi valmentamisesta sekä ruoan tasalaatuisesta toteutuksesta ja asiakastyytyväisyydestä. Johdat tiimiäsi valmentavalla otteella, esimerkilläsi ja osallistumalla päivittäiseen työhön tiimisi mukana.

Otat vastuullesi talon keittiöiden kokonaistoiminnan hotellinjohtajan alaisuudessa, ketjun konseptit huomioiden. Haluat kehittää ja ylläpitää ruokatuotetta laadukkaasti, asiakaslähtöisesti ja kannattavasti. Olet keittiötiimisi keulahahmo, joka johtaa joukkoaan onnistuneesti tilaisuudesta toiseen.

Onnistumistasi mitataan osaston taloudellisen tuloksen, konseptien toteutusasteen, asiakastyytyväisyyden sekä henkilöstötyytyväisyyden ja esimiehenä onnistumisen kautta.

Mitä tarjoamme sinulle

Kokoaikaisen, vakituisen työsuhteen

Monipuolisia työvuoroja niin arkisin kuin satunnaisesti viikonloppuisinkin

Scandic Ikaalisissa olet osa motivoitunutta työyhteisöä ja johtoryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan hotellimme toimintaan.

Scandicin arvot Be Caring, Be You, Be A Pro ja Be Bold kuvastavat sinua hyvin ihmisenä ja ammattilaisena.

Jos tehtävä sytytti sinussa innon, hae ihmeessä pikimmiten oheisen linkin kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseesi myös CV:si.

Edellytykset työnsaannille: täysi-ikäinen, Hygeniapassi, esimieskokemus