Keittiöpäällikkö Ruby & Fellas Tampere
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

HAEMME KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ TAMPEREELLE!

Keittiöpäällikön äitiysloman sijaisuus. Täydellinen mahdollisuus osaajalle, jolla pysyy kädessä niin kauha, laskin, puhelin kuin kynäkin.

Keittiöpäällikkönä vastaat ruokatuotteen tasaisesta laadusta ja jatkuvasta kehittämisestä. Lisäksi vastaat ravintolan päivittäisestä käytännön johtamisesta, työvuorolistojen suunnittelusta, uusien menujen ideonnista sekä ravintolan raaka-aine hankinnoista. Työssäsi vastaat myös keittiön budjetoinnista, keittiön tehokkaasta miehittämisestä ja henkilöstön perehdyttämisestä.

Ihan kylmiltään tästä hommasta ei suoriudu. Tehtävässä menestyminen edellyttää luonnollisesti alan koulutusta ja esimieskokemusta. Pärjätäkseen koko ajan kasvavassa, epäsäännöllisessä ja hektisestä työympäristössä, tulee tehtävään valittavan olla paitsi hyvä tyyppi myös oma-aloitteinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Eikä hyvää asennetta voida koskaan korostaa liikaa.

Jos et itse ole etsimämme henkilö ja tiedät jonkun joka haluaisi kehittää työyhteisön toimintaa sekä omaa ammattitaitoaan niin ota pikaisesti yhteyttä.

Työsuhteeseen johtaneesta vinkistä, palkitsemme 100e lahjakortilla

Työsuhteen alku: Sopimuksen mukaan / viimeistään 1.7.2018
Hakemukset ja lisätiedot:
rekry@priimaravintolat.fi
----------
Juuso Puustinen
Yhteyspäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut Oy
juuso.puustinen@smilepalvelut.fi
045 633 5901
----------

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1134493
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere