(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö, Ravintola Amigo, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019
Haemme asiakkaallemme Ravintola Amigoon Helsinkiin ammattitaitoista ja työhönsä sitoutunutta
KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ

Työnkuvaan kuuluu operativiisen työn johtaminen sekä itse operatiiviseen työhön osallistuminen. Lisäksi vastaat tuloksesta keittiöiden osalta erikseen määriteltyjen mittarien mukaisesti, pidät yllä hyvää työhenkeä, sekä varmistat osaltasi parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Työsuhde on vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

1971 Helsingin Ullanlinnaan perustettu Ravintola Amigo on jäänyt monen helsinkiläisen herkuttelijan mieleen yhtenä kaupungin ensimmäisistä pihviravintoloista. Amigo pitää traditioista kiinni ja tarjoaa edelleen klassikoita, kuten suussa sulavaa lankkupihviä ja mehevää Paella Valencianaa. Ravintolaan voi myös myös poiketa nauttimaan lasillisen kuohuva ja talon herkullisia tapaksia.

Ravintola Amigo kuuluu Rafla.fi-ravintolaperheeseen yhdessä MorriSonsien Helsinki ja Turku, Ravintola Grande Grillin sekä Santa Fén kanssa.


Edellytämme sinulta

- Aikaisempaa kokemusta keittiön esimiestehtävistä
- Hyviä sosiaalisia taitoja, kykyä ohjata ja innostaa tiimiä
- Joustavaa ja positiivista asennetta
- Intohimoa ruokaa ja työtäsi kohtaan
- Kykyä työskennellä itsenäisesti


Tarjoamme sinulle

- Vakituisen kokoaikaisen työsuhteen
- Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi
- Rafla.fi henkilöstöedut


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo hakemukseesi. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi, sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien tehtävien suhteen.


Lisätietoja

Riina Sirenius
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy,
Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
riina.sirenius@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi