(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö Osuuskauppa PeeÄssä
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Osuuskauppa PeeÄssä täydentää palvelujaan uudistamalla Kuopion Sokoksen legendaarista Ravintolamaailmaa. Uudistuksen kautta  ravintolamaailmaan lisätään kaksi täysin uutta ravintolaa ja jo olemassa olevien ravintoloiden ilmeet uusitaan täysin. Uudessa ravintolamaailmassa tulee toimimaan yhteensä 6 erilaista ravintolaa, jotka palvelevat asiakkaitaan aina lounasajasta yömyöhään.

Entistäkin parempi ravintolamaailma tarvitsee arvoisensa johtajan ja etsimmekin nyt PeeÄssän riveihin uutta keittiöpäälikköä!

**

Keittiöpäällikkönä vastaat ravintolamaailman keittiöiden laadukkaasta ja tehokkaasta toiminnasta sekä kehittämisestä. Keittiöhenkilöstön laadukas johtaminen ja työhyvinvointi ovat sinulle tärkeitä asioita ja toimit esimerkkinä työntekijöillesi. Vastaat kaikkiaan kuuden ravintolan toiminnoista, joten toivomme, että muuttuvat tilanteet innostavat sinua inspiroimaan suuren tiimisi kohti uusia huippuja. Jos makuhermosi sykkivät erilaisten ruokakulttuurien aromeille ja haluat haastaa itseäsi suuren kokonaisuuden hallinnalla, olet etsimämme mesu. 

**

Työtehtävä on monipuolinen ja varmasti omaa ammattitaitoasi kehittävä. Tulevat kollegasi ovat aina tukenasi ja sparrailevat mielellään kanssasi uusien ideoiden toteuttamisessa tai arjen tyrskyjen valloittamisessa. Työsuhteesi tulee olemaan vakituinen ja toivommekin, että viihdyt PeeÄssän porukassa pitkään. Kaiken tämän lisäksi saat käyttöösi S-ryhmän ja Osuuskauppa PeeÄssän kattavat henkilöstöedut.
Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään 2021 aikana. Hae siis pian, mutta viimeistään 31.01.2021.

**

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Marko Melamies
marko.melamies@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi