(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö Musiikkitalo, Helsinki
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Musiikkia, ruokaa, korkeatasoista asiakaspalvelua. Tervetuloa duurivoittoiseen työhön osaksi ainutlaatuisen tapahtumaravintolan tiimiä! Oletko suvereeni keittiön kapellimestari, jolla on kyky tiiminsä kanssa luoda asiakkaan toiveiden mukainen makujen sinfonia?

Nautitko hektisyydestä ja vaihtelevista tilanteista? Haluatko ylittää asiakkaan odotukset kerta toisensa jälkeen, oli sitten kyse intiimistä yksityistilaisuudesta tai suurten joukkojen tapahtumasta? Jos vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä, olet etsimämme keittiöpäällikkö Musiikkitalolle.

Sinun profiilisi:

Etsimämme keittiöpäällikkö on langat käsissään pitävä ihmisjohtaja, jolla on luontainen auktoriteetti. Odotamme Sinulla olevan tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä vankkaa kokemusta ravintolan esimiestyöstä ja ruokatuotannon ohjaamisesta. Tunnet varastohallinnan ja ketjuohjauksen. Olet kiinnostunut asiakaslähtöisestä tuotekehityksestä ja laadukkaasta ruokatuotteesta. Hallitset sekä henkilöstö- että tilausravintolatoiminnot. Työssäsi menestymisen varmistavat energisyys, hyvät vuorovaikutus- ja motivointitaidot taidot sekä tuloshakuisuus.

Vastuualueesi:

Otat vastuullesi Musiikkitalon keittiön kokonaistoiminnan ravintolatoimenpäällikön alaisuudessa, ketjun konseptit huomioiden. Haluat kehittää ja ylläpitää ruokatuotetta laadukkaasti, asiakaslähtöisesti ja kannattavasti. Olet keittiötiimisi keulahahmo, joka johtaa joukkoaan onnistuneesti tilaisuudesta toiseen.

Tarjoamme:

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, jonka palkkaus on kilpailukykyinen. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä, mukavan ja tasokkaan työympäristön sekä suuren työnantajan henkilöstöedut ja uramahdollisuudet.

Kiinnostuitko?

Onko tämä työpaikkailmoitus musiikkia korvillesi? Virittäydy tulevan työpaikkasi tunnelmaan, ja lähetä hakemuksesi meille pian! Opteam toimii rekrytoinnissa kumppanina. Musiikkitalon ravintolatoimintaa operoi Restel Tapahtumaravintolat.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 4000 ravintola-alan ammattilaista.

Restel uudistuu - laajennamme liiketoimintaa uusilla avauksilla, uudistamme olemassa olevia toimipisteitä ja tarjoamme satoja uusia työpaikkoja. Etsimmekin jatkuvasti tulevaisuuden tekijöitä rakentamaan kanssamme entistä parempia elämyksiä. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä aina aputyöstä esimiestyöhön ja sopivia ammatillisia haasteita uran kaikissa vaiheissa. Haluamme palkata alan parhaat tyypit noviiseista tervaskantoihin, Helsingistä Rovaniemelle. Konseptista riippumatta työntekijöitämme yhdistää tinkimätön halu palvella asiakasta mielenjäävästi, henkilökohtaisella otteella. Tarjoamme työntekijöillemme erinomaiset, kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Edellytykset työnsaannille: ravintola-alan koulutus, Esimieskokemus