(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö, Lapland Hotel Tampere
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2018
Lapland Hotel Tampere tuo tuulahduksen Lapin mystiikkaa etelään.

Nyt etsimme vakituiseen työsuhteeseen

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ

Kuten jokainen herkullisimpia sieniä ja rapeimpia jäkäliä etsivä porotokka, myös keittiötiimimme tarvitsee ennakkoluulotonta ja kokenutta päällikköä. Perinteitä kunnioittavalle, mutta koko ajan uusia jotoksia etsivälle tiimillemme on tärkeintä nähdä edessä häämöttävän tunturin taakse. Sen edessä ei saa lamaantua kovimmassakaan lumipyryssä, vaan innostuneisuuden, itsenäisen työskentelyn ja vahvojen kommunikointitaitojesi tulisi viedä tokkasi ennakkoluulottomasti uusille palkisille.

Porovertaukset sikseen ja Tampereelle. Kaupunkiympäristössä arvostamme kaikkien edellä mainittujen lisäksi laadukkaan ruokatuotteen toteuttamisesta kustannustehokkaasti sekä aamiaisen, kokous- ja juhlaosaston että ylpeytemme Kitchen & Bar Dabbalin toimintojen osalta. Olemme samaan aikaan rento ja tyylikäs keskustahotelli ja haluamme tarjota elämyksiä vieraillemme joka hetki.


Edellytämme sinulta

Kokemusta ravintolan/hotellin keittiön tulosvastuullisesta vetämisestä
Hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja
Esimiestyö ja johtaminen ovat luontaisia kykyjäsi, näitä taitoja viet myös eteenpäin kehittäen tiimiäsi.


Tarjoamme sinulle

Lapin luonto ja sen tarinat näkyvät kaikessa mitä teemme. Toivomme sinun haluavan olla osa tätä upeaa kertomusta ja sen ylpeä viestijä. Vastakaikuna tarjoamme sinulle poronnahan lisäksi vakituisen työsuhteen, kehittymismahdollisuudet sekä monipuolisia henkilökuntaetuja niin pohjoisen tuntureilla kuin etelänkin kohteissamme. Lapland Hotels Oy nimittäin on Suomen suurin yksityinen hotelliketju ja siihen kuuluu 18 hotellia Lapin suurimmissa matkailukohteissa sekä Oulussa että Tampereella. Hiihtokeskustoiminta Ylläksellä, Luostolla, Oloksella, Pallaksella sekä Ounasvaaralla ovat talven ylpeydenaiheitamme. Omistamme myös osan Lapin Safarit -ohjelmapalveluyrityksestä ja teemme tiivistä yhteistyötä sisaryhtiömme Lapland Safariksen kanssa.
Jos tunnet, että sinussakin virtaa mystistä Lapin verta - olitpa sitten mistä päin tahansa - ole yhteydessä ja valmistaudu ottamaan aidosti mielenkiintoinen työ vastuullesi.


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy työnhakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi Staffpointille pikaisesti. Täytäthän myös suosittelijan yhteystiedot.

Lisätietoja:
Lapland Hotel Tampere, hotellinjohtaja
Janne Mönkkönen janne.monkkonen@laplandhotels.com
puh. 0400 701 451
Lapland Hotels Oy, keittiöpäällikkö
Tero Mäntykangas tero.mantykangas@laplandhotels.com
puh. 0400 891 544


Lisätietoja

Katri Kiilo
Rekrytointikonsultti, Tampere
StaffPoint Oy || Hämeenkatu 20, 4. krs || 33200 TAMPERE
020 720 6507
katri.kiilo@staffpoint.fi | www.staffpoint.fi