(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö (Lahti)
CMB Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018
Haemme CMB Ravintolat Oy:lle sataman ravintolalaivoille Keittiöpäällikköä tulevaan kesäsesonkiin.

Keittiöpäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti sataman ravintolalaivojen keittiöiden toiminnasta. Ravintolalaiva Kaunis Veerassa on tarjolla asiakkaille päivittäin vaihtuva lounasbuffet ja maistuvat a lá carte annokset. Ravintolalaiva Ilona toimii tilausravintolana.

Toivomme sinulta loistavaa asennetta, hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa. Ennen kaikkea olet positiivinen ja innostava esimies. Asiakastyytyväisyys on sinulle ensisijaisen tärkeää. Sinulla on tehtävään tarvittava koulutus. Edellytämme aiempaa esimieskokemusta.

Työtehtävä alkaa kevään 2018 aikana. Sesonki kestää syyskuun loppupuolelle. Toivomme hakijalta sitoutuneisuutta myös tulevia kesäsesonkeja ajatellen. Kesäsesongin jälkeen on mahdollisuus työllistyä myös muihin CMB Ravintoloiden toimipisteisiin. Tarjoamme sinulle normaalit työehtosopimuksen mukaiset tunnit. Laitathan mukaan palkkatoiveen.

Jos tunnistit itsesi, hae mukaan iloiseen ja rentoon huipputiimiin osoitteessa www.go-on.fi.

CMB Ravintolat Oy – ravintolaryhmään kuuluu Lahden alueella ravintolat Santa Fé, Jackalope, Dublin Irish Pub, Santa Fé Express sekä Lahden matkustajasatamassa ravintolalaivat Kaunis Veera ja Ilona.

Go On Yhtiöt on suomalainen, henkilöstöpalveluja tarjoava ja jatkuvasti kasvava yritysketju. Palvelutarjontaamme kuuluvat suorarekrytointi, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska.