Keittiöpäällikkö Lahden Mamma Mariaan
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Mamma Maria - Italialaista ruokaa jo vuodesta 1995

Olemme tarjonneet Teille italialaista ruokaa isoäidin keittiöstä jo vuodesta 1995! Meille isoäidin keittiö tarkoittaa laadukasta ruokaa mahdollisimman aidoista italialaisista raaka-aineista. Lisäksi ruoan tulee olla paikan päällä valmistettua ja annokset riittävän kokoisia kaikille sopivaan hintaan. Olemme sitä mieltä, että hinta ei aina määrää laatua ja laatu ei aina tarkoita korkeaa hintaa.

Olemme kansainvälinen tiimi ja yhteistä meille on, että haluamme jokaisen, niin aikuisten kuin lastenkin viihtyvän luonamme. Unohda arkirutiinit hetkeksi, jätä huolet ja kiire! Kun tunnet olevasi meillä ystäviesi luona, on tavoitteemme saavutettu.

Työnkuva

Etsimme nyt Lahden legendaariseen Mamma Mariaan innokasta ja työtä pelkäämätöntä keittiöpäällikköä. Keittiöpäällikkönä vastaat keittiön toimivuudesta, tilauksista, työvuorolistoista, siisteydestä ja omavalvonnasta sekä osallistut keittiön päivittäiseen toimintaan.

Sinulta löytyy jo hiukan aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, etkä pelkää pitää lankoja käsissäsi ja toimia esimiesasemassa. Pystyt myös itsenäiseen ajatteluun ja päätöksentekoon, etkä pelkää työskennellä kiireessä.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden päästä osaksi yhtä Lahden ikonisimmista ravintoloista. Työajat sijoittuvat ravintolan aukioloaikojan mukaan. Työ alkaa henkilöstönvuokrauksena ja kuuden kuukauden jälkeen tarkoitus on vakinaistua asiakkaan kirjoille.

Pitkän uran tehnyt vakavarainen Mamma Maria on pystynyt tarjoamaan henkilöstölleen töitä lähes täysillä tunneilla koko vallitsevan pandemian ajan, joten hyppää rohkeasti mukaan tähän huipputiimiin!

Vaatimukset

Hakijoilta edellytämme alan koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta keittöstä. Lisäksi valitsemallamme keittiöpäälliköllä tulee olla hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot, hygieniapassi sekä reipas ja iloinen asenne.

Muuta

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme p.03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy VMP Lahti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448443
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti