Keittiöpäällikkö Krapihoviin Tuusulaan
Krapihovi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Krapihovi Oy on perheyritys, jonka juuret johtavat aina vuosisadan alkuun. Klas Holma osti Krapin tilan Holman sukuun vuonna 1911. Siitä alkoi Krapin tilan kehitystyö lypsykarjatilaksi ja
vuodesta 1973 alkaen hotelli- ja ravintolayritykseksi. Läpi vuosikymmenien työn kantavana voimana on ollut intohimo suomalaiseen ruokaan alkutuotannosta päivällispöytään. Työ on tuottanut hedelmää ja mahdollistanut perinteen kuljettamisen ajassa. Krapin 105 vuoteen mahtuu kuusi sukupolvea, lukematon joukko talonväkeä, karjaa ja vieraita. Perinnettä on kuljetettu ajassa. Jokainen sukupolvi on jättänyt oman vahvan jälkensä talon historiaan.

Yhteinen ruokapöytä on aina katettu intohimolla, siihen on istuuduttu nauttimaan, tarinoimaan ja välittämään nyt jo vuosisadasta toiseen.

Etsimme Krapihoviin keittiöpäällikköä jatkamaan osaltaan tätä perinnettä sekä tuomaan oman ammattitaitonsa ja intohimonsa niin laadukkaan suomalaisen ruokatuotteen, kuin konseptinkin kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Olet roolissasi osa koko Krapin väkeä ja johtoryhmää, joten yhteistyökykysi ja osaamisesi yli osastorajojen on arjen välttämättömyys.

Toimit roolissasi Krapihovin tulosvastuullisena keittiöpäällikkönä, vastaten ruokatuotteesta sekä keittiötoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Osaat priorisoida, keskittyä olennaiseen ja omaat näkemyksen tulevaisuudesta. Olet taitava organisoimaan laajojakin kokonaisuuksia, teet sinnikkäästi töitä tavoitteiden eteen ja kykenet tekemään tarvittavat toimenpiteet, jotka johtavat tavoitteen saavuttamiseen. Sinulla ei myöskään mene sormi suuhun tehdessäsi pitopöytää, eikä edes seuraavana päivänä, kun vedät kokkikoulua yritysvieraille. Olet innostunut suomalaisesta ruokakulttuurista ja laadukkaista kotimaisista raaka-aineista.

Sinulle tarjolla Krapihovissa?

  • Voit muokata itsellesi itsesi näköisen roolin kasvavassa ja kehittyvässä perheyrityksessä. Pääset vastaamaan ruokatuotteesta ja luomaan siitä oman näköisesi konseptin puitteissa, yhdessä tiimin kanssa.

  • Kilpailukykyinen palkkaus osaamisesi mukaan.

  • Saat tukea ja apua omistajilta sekä kollegoiltasi ja voit tuoda rohkeasti oman näkemyksesi yritykseen mukaan.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Suoritamme haastatteluita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita siis pikaisesti hakemusta tulemaan ja anna kuulua itsestäsi lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan HR-konsultti Teppo Säkkinen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401263
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (teppo.sakkinen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0440812882
  • Sijainti: Helsinki, Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Espoo