(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö Kallion virastotaloon
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019
Haemme innostavaan joukkoomme KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ Kallion virastotalon henkilöstöravintolaan. Ravintolan keittiö toimii valmistuskeittiönä myös useammalle pienemmälle toimipaikalle. Ravintolassa käy päivittäin n. 500 ruokailijaa. Lisäksi ravintolassa valmistetaan tilaustarjoilutuotteet virastotalon kokouksiin, tilaisuuksiin ja juhliin.

Keittiöpäällikön työnkuvaan sisältyy muun muassa lounaslistojen suunnittelua, päivittäisen työn ohjausta, tilausten tekemistä ja toiminnan kehittämistä. Tulet osaksi 15 hengen tiimiämme. Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat klo 6.30-17.00 välille. Työvuoroja voi olla myös lauantaisin/sunnuntaisin tai iltaisin.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta ja suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa. Arvostamme, että olet huolellinen, joustava ja idearikas. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.
Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi.

Hae tehtäviä sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 24.11.2019 asti. Työt alkavat heti.

Lisätietoja antaa Ravintolapäällikkö Anni Mettälä numerosta 040 4812868 klo:9-11 tai klo:13-15 tai voit laittaa sähköpostia osoitteeseen: anni.mettala@palmia.fi.

Miksi Palmia Foods?
Ruokapalvelualalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmia Foodsissa työskentelee noin 500 alan ammattilaista hyvin monipuolissa kohteissa. Valmistamme noin 40 000 ateriaa päivittäin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Palvelukohteitamme ovat esimerkiksi Helsingin kaupungintalon ravintola, Kallion kortteli Kuntatalolla ja Ylen henkilöstöravintola. Ruokapalveluja tuotamme myös kouluissa, päiväkodeissa, hoivakohteissa ja sairaaloissa. Julkisen ruoan palvelukohteita löytyy pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Riihimäeltä, Nurmijärveltä, Hämeenlinnasta ja Turusta.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.