Keittiöpäällikkö Kalajoelle
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

Kauas jatkuvat hiekkadyynit, merellinen tunnelma ja lukemattomat luontokohteet – Kalajoen matkailu tarjoaa ihania elämyksiä kotimaassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Kun siis etsit Suomen upeimpia rantamaisemia, ota kohteeksi silloin Kalajoen hiekkasärkät. Majoitus merenrannalla sijaitsevassa kylpylähotellissamme tarjoaa täydelliset puitteet minilomallesi!

Kylpylähotellimme Santa’s Hotel Resort & Spa Hotel Sani sijaitsee aivan Kalajoen hiekkasärkkien matkailualueen sydämessä. Yöttömän yön aurinko, virkistävä auringonnousu ja välkehtivä meri tervehtivät sinua hotellihuoneesi maisemaikkunasta.

Hiekkarantaan kävelet parissa minuutissa pitkospuita pitkin, ja kaikille lapsenmielisille sopiva vesipuisto löytyy hotellimme vierestä.

Kalajoelta löydät tekemistä, nähtävää ja koettavaa jokaisena vuodenaikana.  Hotellimme pihasta avautuvat ympärivuotiset luontokohteet. Aktiviteettien täyteisen päivän päätteeksi voit rentoutua hotellimme spa-elämysten äärellä.

Ravintola Bistro

Ravintola Bistrossa tarjoilemme maittavat annokset pieneen ja suureen nälkään, paikallisesti tuotetuista raaka-aineista, henkilökohtaisella palvelulla. Toteutamme ravintolapalveluita myös tapahtumiin ja juhliin toiveidenne mukaisesti.

Etsimme nyt Keittiöpäällikköä.

Tehtäviin kuuluu niin omavalvonta,tavaran tilaukset,katelaskenta sekä päivittäin omalla esimerkillä johtaminen. Pääpaino on tietysti laadukkaassa ja hyvänmakuisessa ruoassa.

Vaatimuksena on jo useamman vuoden kokemus keittiötyöskentelystä. Sekä esimiestehtävistä tulee olla kokemusta. Iloinen ja hyvät sosiaaliset taidot omaava tiimipelaaja on hakusessa. Suomenkielen taito on välttämätön. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden lähteä kehittämään ruokatuotetta uuteen suuntaan. Mahdollisuus siis vaikuttaa tuotteisiin ja olla niitä kehittämässä. Ison talon tuen ja hyvän esimiestiimin joka koostuu useista hotelleista ympäri Lappia. Mahdollisuuden oppia ja kehittyä esimiehenä. Aurinkoiset puitteet kauniissa Kalajoen maisemissa. Erittäin kilpailukykyisen palkan sekä hyvät henkilöstö edut koko Santa´s hotel ketjussa.

Valittu henkilö työllistyy aluksi Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta. Siirtyminen talonkirjoille tapahtuu koeajan jälkeen. 

Huomioimme vain hakulomakkeen kautta tulleet haut. Muistathan liittää cv:si mukaan hakuun.

Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1494722
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Kalajoki