Keittiöpäällikkö Julkiset Ateriapalvelut Oy:lle
Julkiset Ateriapalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2021

Etsimme uuteen organisaatioomme ja uuteen toimenkuvaan KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Julkiset Ateriapalvelut Oy:lle vastaamaan Päijät-Hämeen alueen keskuskeittiöidemme ateriapalvelutuotannosta. Julkiset Ateriapalvelut Oy on Attendon tytäryhtiö.
Tehtävä on kokoaikainen ja aloitus viimeistään 1.1.2022 mennessä tai sopimuksen mukaan.

Keittiöpäällikkönä toimit lähiesimiehenä keittiöhenkilöstölle. Työtehtäviisi kuuluu mm. vastuu keittiön operatiivisesta johtamisesta ja keittiön tuloksesta sekä yhteistyöstä asiakkaiden kanssa. Joukkueesi kanssa valmistatte laadukasta ruokaa omalla reseptiikalla, organisoit ateriatoimituksia useisiin kohteisiin sekä huolehdit, että keittiössä hommat toimivat ja työtä tehdään hyvällä sykkeellä.

Sinulla on loistava mahdollisuus päästä osaksi uuden toimintamallin jalkautumista! Tarjoamme säännöllisen ja vakaan työn täysillä työtunneilla sekä tuemme työsi kehittämistä. Meillä työskennellessäsi olet oikeutettu edulliseen henkilöstöruokailuun sekä tarjoamme ilmaisen kahvin töissä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti 7-16 välille arkisin. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Esitäthän palkkatoiveesi.

Hakemamme keittiöpäällikkö on kannustava ja osallistuva arjen esimies, joka tarttuu rohkeasti tehtäviin ja vie asiat laadukkaasti loppuun saakka. Johdat tiimiäsi positiivisella otteella kohti tavoitteita ja raportoit tehtävässäsi ateria- ja puhtauspalvelupäällikölle. Tuot iloista asennetta ja lämpöä, joka välittyy tiimiisi sekä vastuualueesi toimipisteisiin. Haluat nähdä työntekijöiden loistavan työssään ja olet innokas kehittämään myös omaa osaamistasi. Varmistamme, että sinulla on käytössäsi toimivat työkalut ja prosessit onnistuaksesi työssäsi hyvin. Saat tukea omalta esimieheltäsi ja vertaistukea kollegoiltasi.

Haethan paikkaa mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jatkuvasti ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä! Laitathan hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä emme ota vastaan sähköpostitse laitettuja hakemuksia. Olethan rohkeasti tehtävään liittyvistä kysymyksissä yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan henkilöön, mikäli mitään kysyttävää heräsi. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse keskiviikkoisin sekä torstaisin klo 14:30 – 16:00 välisinä aikoina.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1515022
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (iina.makela (a) barona.fi)
  • Puhelin: 050 518 4299
  • Sijainti: Lahti, Orimattila