(Poistunut julkaisusta)

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ, HELMISIMPUKKA AURA
Go On Turku

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisätietoa: www.helmisimpukka.fi

Haemme nyt VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ
Shell helmisimpukaan Turkuun Auran toimipaikkaan.

Työ on 2-vuorotyötä ja tapahtuu klo:7.00-22.00 välillä.

Työtehtävät ovat monipuolisia sekä haastavia: työkuvaan kuuluu mm. ruoka-, vitriinituotteiden valmistus, asiakaspalvelu, kassatyö, siisteydestä huolehtiminen. Vastuu keittiön raaka-aineiden tilaus- ja varastotoiminnoista, omavalvonnasta, muun keittiöhenkilökunnan perehdytyksestä.

Kokemus esimiestyöstä ja liikennemyymälä työskentelystä on plussaa.

Suomen kielitaito on välttämättömyys, muu kielitaito on tietenkin vain plussaa. Hygieniapassi pitää olla, mutta sekin järjestyy jos sitä ei entuudestaan taskusta löydy.

Shell helmisimpukka tarjoaa sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä mukavien työkavereiden kanssa. Meillä on loistavat Restelin henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja tunteja sinulle kertyy minimissään 112,5h/ 3vk.

Kiinnostuitko?
Laita hakemus nopeasti tulemaan, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä henkilöstöpalvelu Go On Pori/Turku kanssa.
Lisätietoja tehtävään liittyen:
Go On Pori p. 044 980 2826 tai pori@go-on.fi