(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö, Gastropub Eino ja Mikkelin Klubi, Mikkeli
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018
Oletko sinä Keittiöpäällikkö, joka haluat toimia historiallisessa miljöössä, tuottaa asiakkaalle erityisen makuharmonian, nautinnon, joka jää mieleen, oletko luova tiimin vetäjä?
Jos sanat jäivät soimaan mieleesi- harkitse olisitko oikea henkilö keittiöpäälliköksi Osuuskauppa Suur-Savolle?
Etsimme keittiöpäällikköä Gastropub Einoon ja Mikkelin Klubille vakituiseen työsuhteeseen. Työnkuva pitää sisällään molempien ravintoloiden keittiötoiminnan kehittämisen, arkityön johtamisen sekä ruokatuotteen kehittämisen. Keittiöpäälliköltä odotamme innovatiivisuutta ja luovuutta, jotta erilaisia makuja tarjoavat ravintolat tuottavat asiakkaille nautinnollisen elämyksen.
***
Gastropub Einossa on Skandinaavinen keittiö, jonka ytimen muodostavat kala, liha, pottu sekä erilaiset viljatuotteet. Skandinaavinen ruoka, johon suomalainen ruoka rehellisine makuineen kuuluu, on maailmalla arvostettua! Eteläsavolaisessa ruoassa on hyvin yksinkertaiset ja selkeät raaka-aineet, näin myös Einossa. Etelä-Savossa on saatavina runsaasti järvikalaa ja muikku onkin aina ollut erityinen osa savolaista kuin Einonkin arkea ja juhlaa. Me savolaiset valmistamme ruokamme rakkaudella. Einon listalta löydät paikallisia tuotteita, mm. Puruveden muikkua, Puula Särvin tuotteita, paikallisten leipomoiden leipiä, Mallaspossua, mansikkaa..
***
Historian havinaa ja Marskin läsnäoloa ei voi välttää kun astuu sisään Mikkelin Klubin ovesta - henkilökohtaisesti Sinun!
Historiallinen Mikkelin Klubi tarjoaa erityiset puitteet nautinnolliseen illanviettoon ja ainutlaatuisen sukelluksen historian syövereihin. Marsalkka Mannerheim vietti aikoinaan aikaa Klubilla ja paikassa voi edelleen tuntea menneisyyden läsnäolon. Loistava ruoka ja henkilökohtainen palvelu ovat Klubille kunnia-asia. Illan kruunaa tilojen esittely Klubimestarin toimesta tai näyttelijä Timo Närhinsalo, joka Marskin roolissaan antaa illalle pikantin lisän! Nämä lisäpalvelut ovat varattavissa etukäteen. Mikkelin Klubi sijaitsee keskeisellä paikalla, Mikkelin torin laidalla.


Edellytämme sinulta

aikaisempaa kokemusta keittiön esimiestehtävistä
hyviä sosiaalisia taitoja, kykyä ohjata ja innostaa tiimiä


Tarjoamme sinulle

näköalapaikan Osuuskauppa Suur-Savon majoitus- ja ravintolatoimialalle
mahdollisuuden kehittyä ja luoda uraa yhdessä Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista
S-ryhmän mittavat henkilöstöedut


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus palkkatoiveineen ja suosittelijoineen osoitteessa www.staffpoint.fi. Valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Osuuskauppa Suur-Savon kirjoille. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja

Kaisu Hänninen
Asiakkuuspäällikkö
StaffPoint || Patteristonkatu 2 || 50100 MIKKELI
043 8271101 || vaihde 020 7206389
kaisu.hanninen@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi