(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö, Freddes, Helsinki HOK-Elanto keskitetty
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020
Herkuttelua isolla liekillä!

Ravintola Fredde´s & Urban Rabbit ovat aina kätevästi matkasi varrella. Ravintolat sijaitsevat viime lokakuussa avatussa Mall of Triplassa Pasilassa. Nykyisen keittiöpäällikön jatkaessa matkaa S-ryhmän sisällä Sinulla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus päästä johtamaan ja kehittämään upeaa ravintolakokonaisuutta.

Keittiöpäällikkönä vastaat ravintolakokonaisuuden korkealaatuisista ja tehokkaista keittiötoiminnoista ravintolajohtaja Päivi Kankaan tärkeänä työparina. Tukenasi on lisäksi keittiömestari ja molempien ravintoloiden liikeideapäälliköt. Sinulle on kertynyt vankkaa kokemusta keittiöiden johtamisesta. Kehität jatkuvasti toimintaa yhdessä muiden esimiesten ja koko tiimin kanssa.

Ravintola Freddesin roolina on toimia pettämättömänä reseptinä kohtaamisille ja kokemuksille niin arjessa kuin juhlassakin. Keittiömme sydän on yksi Suomen suurimmista hiiligrilleistä. Ylpeytemme aihe on myös aidoilla puilla lämmitettävä napolilainen pizzauuni, tyylikkään viihtyisä miljöö sekä intohimoiset ammattilaiset. Ruoassa yhdistyvät rouhea grillaus ja reilut maut. Kansainväliset maut syntyvät huippuosaajien ammattitaidolla ja intohimolla parhaista raaka-aineista, moderneilla valmistustekniikoilla.

Urban Rabbit on boheemi gastrobar ja Pasilan the place to be. Urban Rabbitiin tullaan juhlimaan ja nauttimaan ja josta lähdetään, jos maltetaan. Huippuunsa hiottu juomatuote on Son Of a Punchin ammattilaisten käsialaa ja sitä täydentää laaja olut- ja viinivalikoima sekä rento urbaani baariruoka.


Edellytämme sinulta

Olet alan tuloshakuinen joustava ammattilainen ja Sinulta löytyy jämäkkyyttä johtaa toimintaa kovankin paineen alla, sekä saat tiimisi innostumaan ja yhteisistä tavoitteista ja ylittämään itsensä. Sinulta löytyy myös organisointitaitoja, järjestelmällisyyttä ja pystyt hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia. Osallistut myös operatiiviseen työhön ja osaat johtaa joukkoja edestä. Ymmärrät sanomattakin, että tehtävässä toimiminen edellyttää soveltuvan koulutuksen lisäksi vuosien kokemusta keittiön johdossa. Tässä tehtävässä varmistat onnellisen hymyn hiipimisen jok’ikisen asiakkaan ja työntekijän kasvoille! Sinulle on tärkeää asiakas- ja työntekijäkokemus!


Tarjoamme sinulle

HOK- Elannolta saat luotettavan työpaikan, eriomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmassa ravintolayrityksessä ja pääset loistavien henkilöstöetujen piiriin. Tervetuloa rakentamaan kanssamme Restaurant Love -tarinaa!


Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat.
HOK-Elanto tarjoaa vakituisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja
osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa.

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

#hokelanto


Lisätietoja

Emmi Vahvelainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78816645
emmi.vahvelainen@staffpoint.fi