(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö Espooseen (1231)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Etsimme Espooseen Keilasataman alueella sijaitseviin lounasravintoloihimme

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ

Keilasataman toimistokeskus sijaitsee Espoon Keilaniemessä jossa tyylikäs toimitalo on kotina monelle erilaiselle yritykselle.

Täällä Sodexo vastaa ravintolapalveluiden lisäksi myös aula- ja tilahuoltopalveluista. Asiakkaamme ovat mm. taloissa toimivien yritysten henkilökuntaa ja ulkopuolisia vierailijoita.

Tulisit vastaamaan  kahden yrityspuiston ravintolakokonaisuuden keittiön johtamisesta , Yrityspuistoissa on kaksi ravintolaa, Coffesee ja paljon kokous/edustus toimintaa.  Lisäksi auttaisit myös isomman alueen kehitys ja uusien tuotteiden lanseerauksessa alueemme muihin yksiköihin.

Sijaintimme on keskeinen, sillä Helsingin ydinkeskustaan on vain 10 minuutin ajomatka ja metroasema on aivan vieressä. Voit tutustua ravintolan toimintaan tästä:  https://www.sodexo.fi/meet/keilasatama5 ja https://www.sodexo.fi/meet/keilaranta1

Pääasialliset tehtäväsi ovat:

  •  keittiötoiminnan sujuvuudesta ja kustannustehokkuudesta vastaaminen
  •  tuotekehitys ja ruokalistasuunnittelu (sisältäen kylmät - ja lämpimätruoat ja kahvilatuotteet sekä kokous- ja juhlatarjonnan)
  •  henkilöstö-/työvuorosuunnittelu
  •  ostotoiminta tilauksineen, tavarantoimittajien laadunseuranta sekä inventaariot
  •  keittiöhenkilöstön johtaminen ja esimiehenä toimiminen

Lisäksi osallistut maittavien ja näyttävien edustusruokien valmistamiseen yhdessä tiimisi kanssa.

Odotamme

Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta ja näyttöä aikaisemmasta keittiötoiminnan menestyksellisestä hoitamisesta. Sinulla on jo kokemusta monipuolisen ja laadukkaan ruokatuotteen valmistamisesta. Haluat toiminnallasi varmistaa palvelukokonaisuuden onnistumisen

Pystyt kehittämään ja ylläpitämään modernin ravintolan ruokatuotetta laadukkaasti, asiakaslähtöisesti ja kannattavasti. Olet innovatiivinen ja sinulla on visuaalista silmää kauniseen ruokatuotteen esillelaittoon

Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja henkilöstön esimiehenä saat tiimin toimimaan yhteisten päämäärien eteen.  Olet joustava ja paineensietokykyinen etkä hätkähdä kiirettä ja nopeasti vaihtuvia tilanteita. Ongelmanratkaisutaitosi ovat huippuluokkaa. 

Hallitset suomen kielen lisäksi myös englannin työkielenä ja sinulla on kokemusta yleisimmistä toimisto-ohjelmista (MS Office) ja halua opiskella tuotannonohjaus-, tilaus- ja henkilöstöjärjestelmämme.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio.

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.  Palkkaus sopimuksen mukaan.  Tehtävä toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana aluevastaava Sina Palkeinen +358 (0)50 380 8499,  jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.  Muina aikoina lisätietoja voi kysellä sähköpostitse sina.palkeinen@sodexo.com

Jätäthän sähköisen hakemuksesi alla olevan linkin kautta!