Keittiöpäällikkö, Compass Group Finland Oy, Seinäjoki
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021
Haemme KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ asiakkaallemme SEINÄJOEN TAPAHTUMARAVINTOLOIHIN.
Tule rakentamaan huomisen Compass Group Suomea kanssamme!

Areenan ravintolat Miitti ja Eventti, sekä Teatteriravintola palvelevat asiakkaitaan arkisin herkullisella lounaalla. Iltaisin ja viikonloppuisin hurmaamme asiakkaamme monipuolisilla messu-, tapahtuma-, teatteri ja kokouspalveluilla.

Vuosien varrella Areenassa on leivottu maahamme uusia puoluejohtajia, kruunattu loistokkaita tangokuninkaallisia ja järjestetty onnistuneita yritysjuhlia - unohtamatta lukuisia pieniä kokouksia.
Teatteriravintolan makumaailma koostuu useasta teemasta: Käsityöläisyys makujen taustalla, herkullinen lounas katettuna päivittäin, sesonkien hyödyntäminen, kahvien makumaailmat ja cocktailit erilaisilla twisteillä.

AINUTLAATUINEN MAHDOLLISUUS

Keittiöpäällikkönä vastaat ravintoloiden ja tapahtumien ruokatoiminnoista, töiden organisoinnista ja tuotteiden ja palvelun korkealuokkaisesta laadusta. Osallistut työvuorosuunnitteluun ja tilaisuuksien tarjoussuunnitteluun ja johdat keittiön henkilöstösuunnittelua sekä ruokalistasuunnittelua.

Osallistut tarpeen mukaan myös ruuanvalmistustehtäviin. Raportoit keittiön toiminnasta ravintolatoimenpäällikölle, jonka kanssa teet tiivistä yhteistyötä varmistaaksenne ravintolan menestyksen.

Huomisen tiimin rakentaminen tapahtuu syksyn aikana, joten pääset mukaan rekrytointisuunnitteluun.

MITÄ TOIVOMME SINUN TUOVAN TIIMIIN

Ammattitaitosi pohjautuu tehtävään sopivaan koulutukseen ja monipuoliseen työkokemukseen vastaavista tehtävistä esimiehenä lounas- ja edustusruokien valmistuksessa.
Omaat erinomaiset henkilöstöjohtamis-, asiakaspalvelu ja tiimityöskentelytaidot sekä positiivisen asenteen. Asiakkaan onnistunut ruoka- ja palvelukokemus on sinulle aina kunnia-asia ja haluat joka päivä ylittää tiimisi kanssa asiakkaan odotukset.

Johdat oman vastuualueesi taloutta suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti, sekä hallitset suunnittelun lukuihin perustuen.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.


Edellytämme sinulta

Olet kannustava ja opastava esimies loistavalle tiimillesi
Ohjaat tiimiäsi esimerkilläsi aina huippusuorituksiin
Ideoit ja kehität mielelläsi toimintaa
Pidät tärkeänä ruuan korkeaa laatua, herkullista makua ja houkuttelevaa esille laittoa
Keskustelet ja kerrot mielelläsi ruuasta asiakkaiden parissa
Kokemusta keittiön tuotannonohjausjärjestelmien käyttämisestä
Sinulla on perus IT-taidot (Word, Excel) hallussa


Tarjoamme sinulle

Compass Groupin muiden kollegoiden ammattiverkoston tuen
Näköalapaikan maakunnan keskiössä
Innostavan ja monipuolisen työtehtävän
Toistaiseksi voimassa olevan ja kokoaikaisen työsuhteen
Tilaisuuden oman itsensä toteuttamiseen ja innovatiivisuuteen


Arvostamme

Olet esiintymistaitoinen
Et säikähdä isojenkaan tilaisuuksien mukanaan tuomaa vastuuta, sekä muuttuvia tilanteita
Sujuvaa englanninkielentaitoa


Kiinnostuitko?

Compass Group from StaffPointGroup_Vimeo on Vimeo.



Kiinnostuitko? Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo haun aikana, joten olethan nopea!

Hae mukaan energiseen tiimiin ja lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 26.9. mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan marraskuun alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolatoimenpäällikkö Matti Toorikka. Tavoitat Matin ma-ke klo 7- 10 välillä puhelimitse +358 50 520 3028. Voit myös laittaa tarvittaessa sähköpostia matti.toorikka@compass-group.fi


Lisätietoja

Johanna Mäki
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki
04578815640
johanna.maki@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497165
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Seinäjoki