(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö, Compass Group Finland Oy, Lahti
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
Etsimme asiakasyrityksellemme keittiöpäällikköä ravintola Werstaaseen Lahteen

Keittiöpäällikkönä vastaat noin 350 lounasaterian ja useiden kokous- ja edustustilausten päivittäisestä valmistumisesta ja oikea-aikaisesta tarjoilusta. Olet energinen, innovatiivinen sekä ratkaisukeskeinen. Sinulla tulee olla vahva kokemus keittiön johtamisesta sekä näyttöä toiminnan kehittämisestä. Johdat ja kehität keittiön toimintoja tulosvastuullisesti yhteistyössä tiimisi ja lähimmän esimiehesi kanssa.

Vastaat keittiösi spiritistä, johtamisesta ja kehittämisestä. Osaat pitää sekä henkilökunnan että asiakkaat tyytyväisinä, ja viihdyt toiminnan keskipisteessä. Tehokkuusajattelu on sinulle tuttua joten ymmärrät henkilöstöravintolan keskeiset tunnusluvut, toiminnanohjausjärjestelmät, kuten Jamix ja kykenet niiden avulla sekä johtamaan päivittäistä toimintaa että suunnittelemaan reseptiikan, ruokalistat ja raaka-ainetilaukset.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista perjantaille 7:00-15:00, mutta myös satunnaisille illoille ja viikonlopuille. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Compass Groupin palvelukseen.


Edellytämme sinulta

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii suomenkielen osaamista, suurkeittiön ruoanvalmistus- ja suunnittelutaitoa, innostuneisuutta sekä loistavaa palveluasennetta. Tarvitset myös esimieskoulutuksen sekä hyviä henkilöstöjohtamistaitoja. Muutaman vuoden kokemus keittiöesimiehen tehtävästä on välttämätöntä menestyäksesi tehtävässä.


Tarjoamme sinulle

Ammattitaitoisen ja asiakaslähtöisen henkilökunnan ravintolassa
Hyvään ruokaan tottuneet mukavat asiakkaat
Mielenkiintoisen työympäristön
Vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän
Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ravintolan toimintaa
Vahvan ja luotettavan organisaation tuen taaksesi


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo palkkatoiveineen hakemukseesi. Liitäthän hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot. . Toimi ripeästi sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Käsittelemme ainoastaan järjestelmämme kautta tulleet hakemukset


Lisätietoja

Kalle Puolakka
Asiakkuuspäällikkö
StaffPoint Oy
Kirkkokatu 6, 15140 LAHTI
020 7206 298
kalle.puolakka@staffpoint.fi