(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäällikkö Break Sokos Hotel Bomballe
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2018

Työskentely keittiön pääpaikalla, uutuutta hohtavassa ympäristössä. Keittiössä uudet laitteet & monipuolinen työ. Näkymä työpaikalta kohti kaunista Pielistä. Kuulostaako hyvältä?

Siinä tapauksessa saatat olla etsimämme Bomban uusi keittiöpäällikkö!

Etsimme siis asiakkaallemme Pohjois-Karjalan Osuuskaupalle, Break Sokos Hotel Bomballe

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Hotelli ja ravintola ovat uudistuneet ja etsimme tiimiin kehittämishenkistä ja innovatiivista keittiöalan ammattilaista. Työ on monipuolista; hotellin ravintola Trattoria Pielinen on avattu maaliskuussa 2017 sekä lisäksi ravintolatoimintoihin kuuluu tilausravintolana toimiva Ravintola Bomba. Näistä koostuu monipuoliset juhla-, kokous- ja tapahtumapalvelut sekä á la carte-ravintolan toiminnot. Näitä kaikkia pääset tekemään, johtamaan ja kehittämään.

Haemme henkilöä, jolle ruoka on intohimo ja työskentelysi on tavoitteellista sekä vastuullista. Olet myös hyvä tiimipelaaja ja johdat keittiötä tuloshakuisesti. Olet reipas, sosiaalinen ja koet hyvän asiakaspalvelun olevan lähellä sydäntäsi. Edellytämme tehtävään soveltuvaa alan koulutusta ja usean vuoden työkokemusta ravintola-alan keittiötoiminnoista ja esimiestyöstä.

Asiakkaamme tarjoaa S-ryhmän hyvät henkilöstöedut, hyvät verkostot ja työnantajan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseäsi ja työskentelyäsi.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus Opteamin nettisivuilla tai laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen joensuu@opteam.fi. Liitäthän mukaan ansioluettelon, palkkatoiveen ja suosittelijan yhteystiedot.

Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Anniskelupassi