Keittiöpäällikkö, Attendo, Kerava
Attendo OyOletko etsimämme keittiöpäällikkö, jolta löytyy jo aiempaa kokemusta keittiön johtamisesta sekä innokasta asennetta? Nyt on mahdollisuus olla mukana avaamassa Attendon uutta toimipistettä Keravalla!
Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista ja motivoitunutta keittiöpäällikköä.
Keittiöpäällikkönä johdat keittiötä ja vastaat tuotannosta sekä sen laadusta. Esihenkilön vastuut sisältävät mm. oman tiimin johtamista, henkilöstön kehittämistä, työsuhdeasioiden hoitamista, itsensä johtaminen sekä oman osaamisen kehittäminen. Lisäksi vastaat toiminnan organisoinnista ja resurssoinnista sekä oman vastuu alueen keittiön tulostavoitteita ja raportoinnista.
Toimipaikkasi tulee olemaan Keravan terveysaseman keittiö, joka toimii keskuskeittiönä. Keittiöllä valmistetaan n. 400 asiakkaan ateriat, joita toimitetaan eri yksiköihin. Eduksesi on mikäli omaat kokemusta Aromi 14 tuotannonohjausjärjestelmästä sekä suurtalousalan tuotantoympäristöstä.
Työaika sijoittuu 06-19 välille vuoden jokaiselle päivälle. Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista sunnuntaihin. Työt alkavat sovitusti. Työsuhde on kokoaikainen toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus sopimuksen mukaan, palkkauksessa noudatetaan vähintään marava tessiä. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Attendon välille.
Toivomme
- Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- Motivoitunutta asennetta
- Hyviä tiimityötaitoja ja kykyä rakentavaan vuorovaikutukseen
Tarjoamme
- Kattavan perehdytyksen
- Mahdollisuuden olla luomassa uutta tiimiä ja työympäristöä
- Mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät
- E-passi edun
- Edulliset henkilöstöruokailut
Oletko etsimämme keittiöpäällikkö, jolta löytyy jo aiempaa kokemusta keittiön johtamisesta sekä motivaatiota ja halua olla avaamassa Attendon uutta toimipistettä Keravalla?
#staffpointhoreca
Ota yhteyttä:
Hyvää ruokaa omasta keittiöstä
Ruoka rytmittää elämää. Aamupuuro on lapsesta asti aloittanut päivän, työpaikalla lounastauko on sosiaalisen elämän keskus. Illallinen perheen kanssa on päivän paras hetki. Tämän ei tarvitse muuttua hoivakodissa. Ruoka on paitsi ravintoa, myös yhteinen hetki asukkaiden ja hoitajien tai ohjaajien kesken.
Hoivakodeissamme työskentelee noin 350 keittiöalan ammattilaista tekemässä ruokaa. Noin 200 hoivakodissamme on omat keittiöt ja keskuskeittiöitä on noin 100. Suunnittelemme ruokalistat ja reseptiikan itse. Itse tekeminen tarkoittaa, että pystymme varmistamaan laadun ja tarjoamaan maukasta kotiruokaa asukkaillemme aamiaisesta iltapalaan. Käytämme aterioissamme pääosin kotimaisia raaka-aineita. Ruokalistat on suunniteltu ravitsemusasiat huomioiden. Tarjoamme ruokaa viidesti päivässä, mutta yöpalaakin saa, jos nälkä yllättää kesken unien.