(Poistunut julkaisusta)

Keittiöpäälikkö
Original Sokos Hotel Tapiola Garden/ Ravintola Grill it!

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Original Sokos Hotel Tapiola Garden on espoolainen kohtaamispaikka kehittyvän Tapiolan keskellä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Sydämellisesti suomalainen hotellimme toivottaa asiakkaat tervetulleiksi 154 kodikkaan huoneen voimin.

Hotellimme sydän on ravintola Grill it!, jonka ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Keittiömme ylpeys on aito puuhiiligrilli, jonka lämmössä syntyvät Espoon parhaimmat pihvit. Toimimme myös erilaisten juhlien pitopaikkana ja kesäaikaan meillä voi nauttia aurinkoisista päivistä omalla terassilla veden ääressä.
Tule tekemään yhdessä ravintolastamme Espoon puheenaihe - hae nyt huipputiimimme keittiöpäälliköksi!

Toivomme Sinulta aktiivista ja positiivista asennetta työskentelyyn. Haluat kehittää tiimiäsi ja ravintolan asiakaskokemusta jatkuvasti paremmaksi. Tunnusluvut ovat sinulla hallussasi, ja sinulta löytyy tuloksentekotaitoa. Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja kokemusta keittiön esimiestehtävistä.

Pääset työskentelemään ja kehittämään ammattitaitoasi upeassa hotelliympäristössä. Saat vastuullesi monipuoliset tehtävät sekä innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Tuemme jatkuvasti urakehitystäsi koulutuksilla ja tarjoamme sinulle kattavat S-ryhmän henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Taru Leiqvist, puh 050 529 4075.
Lähetä hakemus ja CV mahdollisimman pian, viimeistään 1.3.2020 oheisen linkin kautta.
Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään.

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani Eezy Henkilöstöpalvelut.
(Enjoy on osa Eezy-konsernia)