(Poistunut julkaisusta)

Keittiöosaaja liikenneasemalle
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Aamiaista, lounasta, pizzaa, burgereita ja à la carte -annoksia - näiden perässä nälkäiset lapualaiset ja ohikulkumatkalla olevat suuntaavat liikenneasemalle ruokailemaan. Mutta voi, höyryävän kuuman padan sijaan ruokalijoita odottaa vain tyhjä tiski! Missä ruoka? Missä kattila? Missä SINÄ?

Etsimme Lapualle liikenneasemalle taitavaa KEITTIÖOSAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi 2018. Olet tiimipelaaja, joka omaa pelisilmää ja tilannetajua yksilöllisen ja unohtumattoman palvelukokonaisuuden luomiseksi. Rakkaus ruokaan ja tyytyväiset asiakkaat motivoivat sinua työssäsi. Olet intohimoinen ruoanlaittaja ja omalla toiminnallasi varmistat laadukkaan ja kannattavan keittiötoiminnan toteutumisen. Valmistat ensiluokkaisia, herkullisia ruoka-annoksia, tunnet listatuotteet ja osaat ottaa haltuun myös vaihtuvan kampanjatarjonnan. Hoidat lounaspöydän ruokien valmistuksen ja houkuttelevan esillepanon samalla intohimoisella työasenteellasi. Tehtävässä tarvitset hyvää paineensietokykyä ja yhteistyötaitoja muun keittiö- ja salihenkilökunnan kanssa parhaan mahdollisen palvelun takaamiseksi. Vakaalla asiantuntemuksellasi varmistat, että muussit, soosit ja pyörykät löytävät oikeaan aikaan oikeaan osoitteeseen eli asiakkaiden nälkäisiin suihin ja ruoan laatu on taattu.

Toivomme sinulta

  • Alan koulutusta, työkokemusta keittiön työtehtävistä taikka keittiöosaamista à la carte - tai lounasruokien valmistamisesta

  • Asiakaspalvelukokemus ja -koulutus katsotaan eduksesi

  • Reipasta asiakaslähtöistä asennetta ja joustavuutta

  • Mahdollisuutta työskennellä kaikkina viikonpäivinä

  • Vähintään 18 vuoden ikää

Työtunteja tarjoamme sinulle vähintään 20h/vko ja työt alkavat toukokuun puolenvälin jälkeen.

Pelasta nälkäiset asiakkaasi ja hae ennen kuin on liian myöhäistä!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus, Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito