(Poistunut julkaisusta)

Keittiön vuorovastaava Tampereelle (255)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Etsimme Sodexon palvelukseen Tampereen keskustassa sijaitsevaan opiskelijaravintolaamme ammattitaitoista

KEITTIÖN VUOROVASTAAVAA

Tarjoamme päivittäin erilaisia lounasvaihtoehtoja ja kahvilapalveluita sekä take away -tuotteita. Asiakaskuntamme, 800-1500 asiakasta päivässä, koostuu niin suomalaisista kuin kansainvälisistäkin ihmisistä. Toimipaikassa on lisäksi runsaasti tilaustarjoilua. Ravintolan toiminnasta vastaa 14 hengen Sodexo-tiimi.

Tehtäviisi kuuluvat mm.
- keittiön päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta vastaaminen
- ruuanvalmistus yhdessä kokkien kanssa
- tilaustarjoiluiden valmistaminen
- raaka-ainetilausten tekeminen ja kuormien vastaanotto/purkaminen
- omavalvontaan liittyvät tehtävät
- tiivís yhteistyö keittiömestarin kanssa

Osallistut päivittäin myös asiakaspalveluun. 

Odotamme

Odotamme sinulta
- kokin koulutusta ja monipuolista kokemusta keittiötyöskentelystä 
- halua oppia uutta ja kehittyä vahvaksi osaajaksi
- hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä oppia uusia ohjelmia

Tunnet suurkeittiön ruokatuotteen valmistusprosessin ja olet mahdollisesti työskennellyt myös ala carten parissa. Keittiötiimin vuorovastaavana olet kannustava, oikeudenmukainen ja johdat toimintaa omalla esimerkilläsi. Olet joustava ja paineensietokykyinen tiimipelaaja, joka ei hätkähdä kiirettä ja nopeasti vaihtuvia tilanteita. Tarvittaessa pärjäät työssäsi myös englannin kielellä. Esimieskoulutus katsotaan hakijalle eduksi.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika sijoittuu pääasiassa arkisin klo 7.00-17.00 välille, mutta toimipaikassa on myös satunnaisesti iltatilaisuuksia, joissa olet valmis työskentelemään. Tehtävä toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian. Palkkaus TESin mukainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 7.00-14.30 välillä aluevastaava Anu Oksanen p. 050 528 4561, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.